Maketi tioata fa'afeso'ota'i e o'o atu i le $21.6 piliona i le 2030: Grand View Research, Inc.

SAN FRANCISCO, Me 19, 2022 /PRNewswire/ - O le maketi o tioata faʻafesoʻotaʻi i le lalolagi e faʻamoemoe e oʻo atu i le $ 21.6 piliona i le 2030, e tusa ai ma se lipoti fou mai le Grand View Research, Inc. O le maketi e faʻamoemoe e tupu i le CAGR o le 4.3% mai le 2022 i le 2030. O mea fou mo le gaosiga o tioata faʻafesoʻotaʻi ma faʻateleina le faʻaaogaina o tioata faʻafesoʻotaʻi o mea taua ia e faʻamalosia ai le tuputupu aʻe o maketi. le vaitaimi o faʻataʻitaʻiga. Faʻateleina le lalolagi i mataupu o le astigmatism ma le myopia ma le faʻateleina o le taliaina o nei tioata i atunuʻu atinaʻe o loʻo faʻateleina le faʻalauteleina o maketi i luga o le vaitau o faʻataʻitaʻiga. tuputupu a'e.

Feso'ota'iga Mo Astigmatism

Feso'ota'iga Mo Astigmatism
Faitau le lipoti o suʻesuʻega maketi 100-itulau, "Contact Lenses Market Size, Share & Trends Analysis Report, By Material (Breathable, Silicone Hydrogel), By Design (Spherical, Multifocal), By Application, By Distribution Channel, By Application, By Region , Ma Vaega Va'aiga 2022-2030″, lomia e le Grand View Research.
O tagata gaosi tioata faʻafesoʻotaʻi o se faʻapogai o faʻatau oloa faʻatau ma faʻatau oloa e tufatufa atu ai e le au gaosi a latou tioata faʻafesoʻotaʻi e ala i auala eseese. O le faʻatupulaia o maketi taua e mafai ona faʻatatau i le faʻatupulaia o le numera o tagata faʻaogaina tioata malosi, faʻalauteleina o tekonolosi, ma le atinaʻeina o mea faʻapipiʻi hydrogel. i le ie tioata vaivai.Orthokeratology (Ortho K) o se alualu i luma faatekinolosi talu ai nei e toe faʻaleleia le mata e faʻaleleia atili ai le vaʻai, lea e aofia ai le ofuina o tioata faʻafesoʻotaʻi faʻapitoa i le po e suia ai le fausaga o le mata i le taimi o le moe. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le masina o Mati 2019, na faʻalauiloaina ai e le kamupani gaosi masini mata Alcon Vision LLC le AcrySof IQ PanOptix Trifocal IOL i le maketi a Amerika mo le vaeluaga, hyperopia, ma le myopia.
O tioata faʻafesoʻotaʻi faʻapipiʻi e tatau ona faʻaalia le CAGR sili ona maualuga i luga o le vaitaimi faʻataʻitaʻiga i le vaega o meafaitino. E ala i le faʻaaogaina, o le faʻaaogaina o tioata faʻafesoʻotaʻi faʻasaʻo e tatau ona tulaʻi mai ona o le faʻateleina o le faʻaogaina o nei tioata e faʻasaʻo ai mea sese. totogi mo le tele o faaletonu o le vaai e pei o le hyperopia, presbyopia, astigmatism ma myopia. I tulaga o le faʻaaogaina, o tioata faʻaoga faʻaogaina i aso uma o le a nofoia le tele o sea maketi i le 2021.

Feso'ota'iga Mo Astigmatism

Feso'ota'iga Mo Astigmatism
Grand View Research ua vaevaeina le maketi o tioata faʻafesoʻotaʻi i le lalolagi i luga o le faʻavae o meafaitino, mamanu, faʻaoga, tufatufaina atu, faʻaoga, ma le itulagi:
Grand View Research o se US-fa'avae su'esu'ega maketi ma faufautua kamupani e tu'uina atu fa'atasi ma fa'apitoa su'esu'ega lipoti ma auaunaga faufautua. Fa'amauina i Kalefonia ma fa'auluulu i San Francisco, o le kamupani e aofia ai le sili atu i le 425 tagata su'esu'e ma faufautua e fa'aopoopo i tausaga ta'itasi le sili atu i le 1,200 maketi. lipoti suʻesuʻe i lana faʻamaumauga tele. O nei lipoti e maua ai suʻesuʻega loloto o pisinisi e 46 i atunuu tetele e 25 i le salafa o le lalolagi. I le faʻaaogaina o se maketi fefaʻatauaʻiga faʻatautaia, Grand View Research fesoasoani Fortune 500 kamupani ma taʻitaʻia faʻalapotopotoga faʻaleaʻoaʻoga malamalama i le lalolagi ma le siosiomaga pisinisi faʻaitulagi. ma faoa avanoa i le lumanai.


Taimi meli: Me-23-2022