Ole maketi ole fofo fa'afeso'ota'i i le lalolagi e o'o ile $3 piliona ile 2026

SAN FRANCISCO, Mati 21, 2022 /PRNewswire/ — Global Industry Analysts, Inc. (GIA), o se taʻutaʻua kamupani suʻesuʻe maketi, i aso nei na tatalaina ai se lipoti fou o suʻesuʻega maketi ua faaulutalaina "Contact Lens Solutions- Global Market Trajectories and Analysis". vaaiga fou i avanoa ma luʻitau i le post-COVID-19 maketi ua faia suiga taua.

pisinisi tioata fa'afeso'ota'i
pisinisi tioata fa'afeso'ota'i

Faamatalaga Faamatalaga: 17;Fa'asalalau: Fepuari 2022 Fa'atonu Fa'atonu: 3648 Kamupani: 55 - O sui auai e aofia ai Alcon Laboratories, Inc.;Allergan (se kamupani AbbVie);Bausch & Lomb;CLB Vaaiga;Cooper Vision, Inc.;Soifua Maloloina Fou;Johnson & Johnson Tausiga Va'aiga;Menicon Co., Ltd. ma isi.Avanoa: Itulagi Tele uma ma Vaega Autu Vaega o Maketi: Vaega (Multipurpose, Hydrogen Peroxide Based) ;Fa'asoa Fa'asoa (Fa'atau, Fa'apolofesa Tausi Mata, Initaneti) Fa'afanua: Lalolagi;Amerika Tele;Kanata;Iapani;Saina;Europa;Falani;Siamani;Italia;Peletania;Spain;Lusia;Malo o Europa;Asia Pasefika;Ausetalia;Initia;Korea;Toega o Asia Pasefika;Amerika Latina;Argentina;Brazil;Mesiko;Toega o Amerika Latina;Sasa'e Tutotonu;Iran;Isalaeru;Saudi Alapi;UAE;Malolo o Sasa'e Tutotonu;Aferika.
Fuafuaga Polokalama Fa'ata'ita'i - O se fa'aauau pea lea o le lalolagi. Va'ai muamua a matou polokalame su'esu'e ae e te le'i faia se fa'ai'uga fa'atau. Matou te ofoina atu avanoa avanoa i ta'ita'i fa'apitoa e ta'avale ta'iala, atina'e pisinisi, fa'atauga ma maketi, ma matafaioi tau pulega o oloa i kamupani fa'aalia. malamalama i totonu o pisinisi;ituaiga tauva;talaaga o tagata tomai faapitoa i le itu'aiga;ma faʻataʻitaʻiga faʻamatalaga maketi, ma isi mea. E mafai foi ona e fausia au lava lipoti masani e faʻaaoga ai le matou MarketGlass™ platform, lea e maua ai le faitau afe o bytes o faʻamaumauga e aunoa ma le faʻatauina o a matou lipoti. Vaʻai le pepa resitala
O le maketi o fa'afeso'ota'i i le lalolagi atoa e o'o atu i le USD 3 piliona i le 2026 O lo'o fa'atupula'ia pea le aofa'i o fa'ama'i mata i le lalolagi atoa, ma fa'atupuina ai le tuputupu a'e malosi mo tioata fa'afeso'ota'i ma fofo fa'afeso'ota'i fa'aoga e fa'amama ai nei tioata. tioata ma fa'afeso'ota'i fofo fofo maketi o lo'o fa'atupula'ia le faitau aofa'i o tagata matutua ma fa'atupula'ia tupe maua fa'aaoga a tagata.O le fa'ateleina o le avega o fa'ama'i fa'atatau i mata e pei o le va'ai mamao ma le va'ai mamao ua mafua ai fo'i le fa'ateleina o le fa'aaogaina o tioata fa'afeso'ota'i, ma fa'ateleina ai le mana'oga mo fofo fa'amamā. .E ui o le manaʻoga mo fofo o le tausiga o tioata e faʻamoemoeina e aʻafia i le suiga faifaipea agai i tioata faʻaaogaina i aso uma, o le atinaʻeina o fofo fou e faʻamoemoe e faʻatumauina le malosi o maketi. O le faʻaogaina o maketi i le lalolagi e faʻamoemoe e faʻateleina i le lumanaʻi, e mafua ona o le faʻateleina R&D taumafaiga ma oloa fou fou, lea o le a faaauau pea ona faalautele leO lo'o fa'avavevave nei le fa'aogaina o le fa'aogaina o tioata fa'afeso'ota'i. O fofo fa'apitoa e leai ni fa'amoemoega o lo'o va'ava'aia nei i alaala, ma fa'afaigofie atili ai le tausiga o tioata fa'afeso'ota'i.
I le lotolotoi o le COVID-19 faʻafitauli, o le maketi o fesoʻotaʻiga tioata faʻafesoʻotaʻi i le lalolagi na fuafuaina i le $ 2.6 piliona i le 2022 ma e faʻamoemoe e oʻo atu i se toe teuteuga o le $ 3.0 piliona i le 2026, faʻatupulaia i le CAGR o le 3.2% i le taimi o suʻesuʻega. o se tasi o vaega o loʻo auʻiliʻili i le lipoti ma e faʻamoemoe e tupu i le CAGR o le 2.9% e oʻo atu i le $ 2.2 piliona i le faʻaiʻuga o le vaitaimi o auʻiliʻiliga. i le vaega faʻavae hydrogen peroxide na toe faʻaleleia i le CAGR toe faʻaleleia o le 3.8% i le isi fitu tausaga. fa'aleaganu'u tele-oloa solutions. Hydrogen peroxide solutions ua fa'ateleina le fa'aogaina mo o latou lelei, aemaise lava mo tioata toe fa'aaogaina.O le maketi a Amerika e fa'atatau i le $916.4 miliona i le 2022, ae o Saina e fa'amoemoe e o'o atu i le $278.7 miliona i le 2026 O le maketi a Amerika mofofo faʻafesoʻotaʻi tioata e faʻatatau i le $ 916.4 miliona i le 2022, o Saina o le lona lua tele o tamaoaiga i le lalolagi, ma o le maketi e faʻamoemoe e oʻo atu i le $ 278.7 miliona i le 2026 O le tele o le a oʻo atu i le $ 278.7 miliona, faʻatupulaia i le CAGR o le 4.2% i le taimi o suʻesuʻega. .O isi maketi mataʻina faʻafanua e aofia ai Iapani ma Kanata, lea e faʻamoemoe e tupu aʻe i le 2.4% ma le 2.7%, i le faasologa, i le taimi o suʻesuʻega. maketi i tulaga o tagata e ofuina.O le soifua maloloina alamanuia i totonu o le itulagi ua matutua foi, lea e fesoasoani i le tuputupu ae o le maketi mata tioata faafesootai. 2030 ma le 2050. Fa'aosoina e ala i fa'asologa o tagata ma fa'ateleina le fa'atauga o tagata, ua avea Asia ma maketi fa'atauva'a mo tioata fa'afeso'ota'i ma oloa tausiga tioata.tagata.O lo'o fa'atupula'ia le fa'atosina ona o le gafatia o le oloa, fa'ateleina.fa'alauiloa ma le fa'alauteleina o tagata ta'a'alo autu o lo'o gaosia le fofo.O mea taua i tua atu o le malosi o le maketi a Asia e aofia ai faiga fa'alauiloa fa'amalosi a kamupani fa'ale-malo e fa'atosina ai le vaetamaina i totonu o itulagi e le tele naua, fa'atuputeleina le atamai o tagata tausi mata, ma le taliaina lelei o tagata fa'atau.

pisinisi tioata fa'afeso'ota'i

pisinisi tioata fa'afeso'ota'i
O vaifofo faʻavae o le hydrogen peroxide i totonu o le Spotlight e manatu o se fofo sili atu ona lelei mo tioata faʻafesoʻotaʻi nai lo fofo faʻapitoa mo le tele o mafuaʻaga. ma faʻamaʻi tioata, ae o le mea muamua e mafai ona ulu loloto mo le sili atu Faʻamama microbial biofilms.O le isi aoga taua o vaifofo faʻavae hydrogen peroxide o le leai lea o ni mea faʻasao e faʻaopoopoina. E le talafeagai mea faʻasao mo tagata maʻaleʻale mata ma isi allergies. Ae ui i lea, e oʻo lava i le multipurpose ituaiga fofo e tele mea lelei, o le mea pito sili ona taua o le faigofie o le faʻaogaina.O se vaifofo e tasi e manaʻomia mo le tele o faʻamoemoega, e aofia ai le faʻamamaina, fufuluina, faʻamaʻi ma le teuina o fesoʻotaʻiga. Ole tele o fofo e taugofie foi.
Mo se fa'ata'ita'iga, o le Alcon's Clear Care® ma le CooperVision's Refine One Step™ e leai ni allergens po'o ni mea fa'asao. O le vailaʻau e mafai foi ona fesoasoani e faʻafefe ai nisi faʻamaʻi mata, e pei o le acanthamoeba keratitis infection, lea e seasea tupu e mafai ona taʻitaʻia ai le mata. O le mea lea, e tatau ai ona faʻaitiitia le fofo. O lea i totonu o fagu taʻitasi o le hydrogen peroxide-faʻavae vaifofo, o se atigi saʻo e faʻapipiʻiina i se tisiketi faʻapipiʻi platinum e tali atu i le vailaʻau ma talepe i lalo i se non. -iritating, sterile ma saogalemu saline solution .Pe a tupu se gaioiga faʻamaʻi, e faia le ea i totonu o le atigi. E le gata i lea, afai e oʻo mai mata i le faʻafesoʻotaʻi saʻo ma vailaʻau, o matae mafai ona fufuluina i le masima mama, loimata fa'apitoa, po'o le vai manino.E le gata i lea, o le fa'aalia i vaila'au e mafua ai na'o le tiga vaivai ma e le afaina ai le va'ai.
MarketGlass™ Platform O la matou MarketGlass™ Platform o se nofoaga e maua fua atoa ai le malamalama e mafai ona faʻatulagaina faʻapitoa mo manaʻoga atamai o pisinisi pisi pisinisi i aso nei! vaaiga tulaga ese o le auai i pulega i le salafa o le lalolagi.Fetulaga e aofia ai - atinaʻe-lautele-galue-galue galulue faatasi;mua'i va'aiga o polokalame su'esu'e talafeagai i lau kamupani;3.4 miliona tala'aga o tagata tomai faapitoa;talaaga fa'atauva a kamupani;su'esu'ega feso'ota'iga modules;gaosiga o lipoti masani;mata'ituina faiga tau maketi;ituaiga tauva;fa'aogaina a matou mataupu autu ma lona lua e fatu ma lolomi blogs ma podcasts;siaki vaega o mea tutupu i le lalolagi atoa;ma sili atu.O le kamupani kalani o le a maua atoa le avanoa i totonu i le faʻapipiʻi faʻamaumauga o poloketi. O loʻo faʻaaogaina e le sili atu i le 67,000 tagata tomai faapitoa i le lalolagi atoa.


Taimi meli: Mati-31-2022