E saogalemu tioata fa'afeso'ota'i lanu mo Halloween?O mea e tatau ona e iloa

O lenei tusiga e mo naʻo faʻamatalaga faʻamatalaga ma e le o se mea e suitulaga i fautuaga faʻafomaʻi faʻapitoa, suʻesuʻega poʻo togafitiga.Fa'amolemole fa'afeso'ota'i se tagata tomai fa'apitoa tau soifua maloloina a'o le'i faia so'o se gaioiga fa'aletino po'o le faia o so'o se suiga i au mea'ai, vaila'au, po'o le olaga.
Halloween o se avanoa e faʻaalia ai ou uiga ma faʻataʻitaʻi i lau sitaili.O nisi taimi o se seti o tioata fa'afeso'ota'i lanu o le fa'aoga lelei atoatoa.
O nei tioata fa'afeso'ota'i, e ta'ua fo'i o tioata teuteu po'o cosmetic, ua mamanuina e sui ai foliga, ae le o le fa'asa'o o le va'ai.
A'o manino tioata fa'asa'o, o tioata teuteu e masani lava ona fa'anenefu ma mamanuina e pupuni ai lau lanu masani.

Lanu tioata

Lanu tioata

Ae peitai, e le o atoatoa lanu.Nai lo lena, o le ogatotonu o le tioata e manino ma o le pito i fafo, e ufiufi ai le iris, e lanu, e suia lelei le lanu o le mata.
E ui lava i tulaga lamatia, o tioata fa'afeso'ota'i ma talavai e saogalemu e ofuina.E mafai ona e puipuia lou soifua maloloina o mata ma aloese mai le tele o nei faʻafitauli i le tausiga lelei o fale.
O le tele o tioata fa'afeso'ota'i e hypoallergenic, ae e mafai e tagata ona tali atu i vaifofo fa'afeso'ota'i po'o isi polotini i luga ole mata.O se tali i tioata fa'afeso'ota'i e mafai ona mafua ai fa'ailoga nei:
O palasitika e mafai ona valuvalusia ai le mata o le mata, ma mafua ai ona poloka ala loimata, mumu, po'o fa'afitauli o le va'ai.O nisi taimi e mafai ona o'o mai siama i totonu o nei tipi ma mafua ai fa'ama'i po'o papala e ta'ua o le pala.
O le pa'i le mama po'o le le fufuluina o lima e mafai fo'i ona i'u ai i fa'ama'i mata, lea e mafai ona o'o atu ai siama po'o vaila'au i mata ma fa'aitaitagofie ai.O faʻailoga o se faʻamaʻi mata e aofia ai:
I ni tulaga e le masani ai, o le fa'aalia o lanu e mafai ona mafua ai a'afiaga ogaoga e pei o le gau o le va'ai po'o le tauaso.Atonu o se fa'alavelave lea o se fa'ama'i e le'i togafitia po'o le ita.
O se tulafono, o le a fautuaina e foma'i mata e te fa'atonu ni tioata teuteu, tusa lava pe na'o le fiafia.Talu ai o feso'ota'iga o masini fa'afoma'i ma tu'u sa'o i luma o ou mata, e tatau ona fa'alelei.
I le taimi o le faʻapipiʻiina, o le a faʻaogaina e le fomaʻi ia mea faʻafesoʻotaʻi ma au tamaiti aoga ina ia mafai ona e vaʻai saʻo e aunoa ma le ita.O le a latou aʻoaʻoina foʻi oe ile faʻapipiʻiina lelei ma tausia lelei.
E le gata i lea, ua lapataia e fomai le faatauina o tioata e le mafai ona fetuutuunai.E ui o tioata uma e tatau ona laiseneina i Kanata, e mafai lava ona maua oloa e leʻi laiseneina, aemaise ile Initaneti.Fai mai foma'i e mafai ona mafua ai ni a'afiaga ogaoga ona e te le iloa po'o le a tonu le mea e fai ai.
Atonu na e fa'alogo o tioata fa'afeso'ota'i lanu e matua'i mata'utia mo ou mata, ae e saogalemu pe a e mulimuli i tulafono fa'avae.
A fa'apipi'i, e tatau ona fa'atau na'o tioata mai se foma'i mata, e pei o se fale gaosi tioata fa'afeso'ota'i laiseneina, foma'i mata, po'o se foma'i mata.
E te mana'omia le fa'amama'i o feso'ota'iga i le va o fa'aoga ta'itasi.Amata i le fufuluina o ou lima i le fasimoli ma le vai, aveese mai ou mata, ona fufulu lea i se vaifofo mama.Fa'asusu mo le po i totonu o se pusa mama o vaifofo fa'afeso'ota'i fou.
Afai e iai sau tioata fa'afeso'ota'i Halloween tuai mai tausaga ua mavae, siaki le aso e muta ai po'o le suiga o le taamilosaga a'o le'i ofuina.E fa'aletonu le fa'afeso'ota'i i le aluga o taimi, o lea e ono le fetaui lelei tioata tuai.
E fautuaina e aveese tioata faʻafesoʻotaʻi aʻo leʻi alu e moe.O nisi ituaiga o tioata faʻafesoʻotaʻi e umi, o lona uiga e mafai ona e ofuina mo se taimi umi, masani lava e oʻo atu i le vaiaso.Ae ui i lea, e sili atu le aveeseina ina ia aloese mai le mumu ma le ita.
Afai e te maua le mumu, fula, tiga, tafe, poʻo faʻafitauli o le vaʻai, aveese lau tioata faʻafesoʻotaʻi ma vaʻai vave i le fomaʻi e faʻasaʻo ai se faʻamaʻi.
Fa'ailoga felanulanua'i o le a fa'aopoopoina le fa'afiafiaga mata'ina i lau toniga Halloween po'o foliga fa'apitoa.E ui lava e iai ni a'afiaga e ono tula'i mai, ae afai e te maua se talavai mai se foma'i mata ma fa'aaoga ma le fa'aeteete, e le tatau ona e mafatia i ni fa'alavelave.
Taʻu mai ia i matou le mea e te manatu e ala i le tuʻuina o se faʻamatalaga i lalo ma tweeting @YahooStyleCA!Mulimuli ia i matou i luga ole Twitter ma Instagram.
O Halloween ua na o le vaiaso, ae e leʻi taofia ai le toniga a le tamaitai fai pese o Jennifer Garner mai le faia o se vevesi mataʻutia i luga o faasalalauga lautele.Bennett Raglin/Getty Images for Fast Company O lenei vaiaso, o le 13 Going on 30 sui tauva na le fa'asoaina se tasi, ae lua teuga aitu i luga o lana itulau Instagram.O le vitio e amata i Garner ataata i le mea pueata o loʻo ofuina se ofu lanu viole ma uliuli, totini, seevae paʻu, o se fulufulu uliuli umi ma se aufana lanu viole tele.
Ina ua maeʻa Oxford ma Cambridge, o le iunivesite sili ona leva a le Royal Chartered i Uelese ma Egelani e iai sona PhD faavaitaimi.
E tusa ma le 3.8 miliona tagata palota o le a mafai ona palota i luga o le initaneti a o sauni Ontario e faia palota a le malo i le Aso Gafua.E ui ina fai mai le au atamamai o Kanata o le taimi nei o loʻo faʻaaogaina palota i luga o le initaneti, latou te lapataʻia foʻi o loʻo i tua le atunuʻu i le faʻatulagaina o tulaga mo le faiga o nei faiga palota.“Ua matou i tua teisi i le tulaga masani,” o le tala lea a Nicole Goodman, o se polofesa lagolago i le Iunivesite o St. Catharines i St. Catharines, Ontario, o loo suesue i faiga palota i luga o le initaneti.
O loʻo talanoa Donald Trump e uiga i le filifilia o Marjorie Taylor Green e auai i lana pepa 2024 talu mai Fepuari, e tusa ai ma le tusitala o le New York Times Magazine Robert Draper.
Na maliu Lucy Simon i le kanesa o le susu metastatic i le Aso Tofi i le 82 o ona tausaga, ma Joanna Simon na maliu i le kanesa o le thyroid i le Aso Lulu i le 85 o ona tausaga.
Na taʻua e le Minisita o Manaoga Faʻapitoa a Kanata lona ita i le fautuaga a fomaʻi Quebec e tatau ona togafitia tamaiti i lalo ifo o le tasi tausaga pe a maliliu pe a le mafai ona ola ma maua ni faʻafitauli ogaoga o le soifua maloloina."Ou te iloa lenei mea e matua faateʻia ma e le taliaina.Ou te le lagolagoina lava lenei ala, ”o le tala lea a Karla Qualtrow i se faatalanoaga ma le leitio CBC Le Maota.O lea manatu na fa'aafai i le amataga o le masina nei i le iloiloga a le komiti a le Palemene

Lanu tioata

Lanu tioata
Fuafuaga: Na fa'ai'uina e le vaega fa'aupufai a Saina lana fono ta'i lua tausaga i le Aso To'ona'i (Oketopa 22) e ala i le fa'amaoniaina o teuteuga fa'avae na fa'amausaliina ai le pule malosi a Peresitene Xi Jinping i le pati.O le mea na tupu na faaalia ai o le komiti tutotonu fou o loʻo misi ni sui autu se toʻalua e leai ni sootaga vavalalata ma le taʻitaʻi.Ma i se taimi e le masani ai i le sauniga faaiu, o le sa avea muamua ma Peresetene Saina Hu Jintao, o le sa nofo i tafatafa o Xi Jinping, na tuliesea mai le pule.E le o manino pe aisea na tuli ai o ia i fafo.E foliga mai ua musu Hu e alu ese ona ua ave o ia e le tausi fale.O le vitio mai le mea na tupu, e matua ese lava ona o le puleaina lelei o le vaaiga o sea mea na tupu, na faʻasalalau lautele i luga o le Twitter ae e leʻi maua i luga o le faʻasalalauga faʻasalalau faʻasalalau a Saina.E lei aofia foi lea vaaiga i faasalalauga aloaia a le aufaasālalau o le sauniga, lea na tupu a o ulufale atu le au tusitala i totonu o le potu.Xi Jinping ua sauni e tautua i le lona tolu o le lima tausaga o le failautusi aoao o le pati, e solia ai le tulaga muamua ma faamautu ai lona tulaga o le pule sili ona malosi o Saina talu mai Mao Zedong, le taitai faavae o le Malo o Saina.I le faaiuga o le vaiaso atoa, o le Komiti Tutotonu fou a le Vaega Faaupufai e aofia ai sui e 205.O le palota e ala i le fa'aali lima i totonu o le Maota Tele o Tagata i Beijing.O le tele o faʻataʻitaʻiga i lenei vaiaso o loʻo tapunia.O le Komiti Tutotonu fou e leʻi aofia ai le Palemia Li Keqiang poʻo Wang Yang, o le sa avea muamua ma failautusi a le Pati o Guangdong Province, lea na vaʻaia o se sui e ono sui mo le palemia.Fai mai le au suʻesuʻe o lo latou le faia o loʻo faʻaalia ai le malosi o le Politburo Standing Committee e foliga mai ua tumu i tagata e latalata ia Mr. Xi.O le a filifilia e le Komiti Tutotonu fou a le Pati le isi Politburo, e masani lava o le 25, i le Aso Sa (Oketopa 23), lana komiti tumau fou.
O le talanoaga a le Co-host o loʻo talanoa e uiga i le maliu o lona toʻalua ua maliu, Broadway star Nick Cordero, ma lana tama e 3 tausaga o Elvis.

Lanu tioata

Lanu tioata
O le fa'atauina o le maota lautele o Point e lata ane i le Trump National Golf Club i Charlotte o se LLC, ma o lo'o tumau pea lona pule o se mealilo.
O le a tatalaina e le Breeze Airways auala fou mai aai e 15 ia Fepuari ma Mati, ae o le kamupani vaalele a Avelo o loʻo fuafua e tatalaina se nofoaga fou o le auvaa i Delaware.
O nei ata mata'ina e pu'eina le fua fa'afuase'i o le lalolagi fa'aletino ma tua atu.
O le pulenuu o Portland, Oregon ua fuafua e faʻasa le tolauapi i luga o auala o le taulaga ma toe faʻafeiloaʻi i latou e leai ni mea e nonofo ai i tolauapiga tuuto ona o le faʻatupulaia o le leai o ni fale ua avea ma faʻamuamua mo le toʻatele o tagata nonofo."O le fua ma le loloto o le leai o ni fale i totonu o lo tatou taulaga e leai se mea e na o se faʻalavelave alofa," o le tala lea a Mayor Ted Wheeler i le Aso Faraile."E tatau ona matou aumaia tagata taʻapeʻape, vaivai e leai ni fale e latalata i auaunaga latou te manaʻomia."
"Ou te fai atu i lenei tulaga faapitoa, na ou faʻaalia ai aʻu lava ma le le talafeagai, lea e mafai ona saʻo," o le tala lea a Jones i le Dallas Radio Aso Faraile.


Taimi meli: Oke-23-2022