Tagata lakapi sili e fai tioata fa'afeso'ota'i i se ta'aloga

O loʻo matou vaʻavaʻai totoʻa i nisi o tagata taʻutaʻua lakapi lakapi ma o latou mata i aso nei, o le isi taimi e te matamata ai i le lakapi i luga o le TV pe siaki se sikoa soka, e te manatua ai nei tagata taaalo o loʻo fai ni tioata faʻafesoʻotaʻi.

tioata fa'afeso'ota'i i luga ole laiga
O Cristiano Ronaldo e le masalomia o se tasi o tagata taaalo sili ona lelei i le talafaasolopito o lenei taaloga matagofie, o loʻo i ai sana galuega mataʻina ma o le ipu o loʻo i lalo o lona fusi! , fa'apea fo'i ma fa'ailoga e lima o le Ballon d'Or.
E manino lava o Ronaldo o loʻo i ai pea i lona tulaga maualuga, e tele sikoa i le Ipu a le Lalolagi i lenei tausaga, e aofia ai ma le mataʻina o le pulou i le taaloga a Potukale ma Sepania.
E le o se mea e ofo ai, na ia manumalo ai i faailoga sili ona lelei e lua. O Ronaldo e lauiloa i le lalolagi mo ona tomai sikoa, aemaise lava le anoanoai o sini na ia mauaina i lona taimi i le Real Madrid Football Club. O fuainumera mulimuli, 438 taaloga na sikoa 450 sini!
E fa'afefea ona sikoa e le tagata sikoa le tele o sini ma fa'amaumau sikoa i taimi uma?O se vaega o le mafua'aga o lo latou manuia o le fa'aogaina lea o tioata fa'afeso'ota'i i luga o le malae e fa'asa'o ai la latou va'aiga.
O tioata fa'afeso'ota'i e maua ai se va'aiga lautele ma manino nai lo matatioata aua e leai se fa'avaa e poloka ai le va'aiga fa'ama'i a le tagata ta'alo lakapi.
O le sikoa Sipaniolo ua faaigoaina o le tagata taalo sili ona lelei i le Premier League ma e le o toe mamao ae toe foi atu i lona nuu e taalo mo La Liga kalapu Real Madrid.
E ui lava na ia tauivi muamua ma aʻoaʻoga i lana kalapu o loʻo i ai nei, Manchester United, na ia faʻaauau pea ona toleni i luga o le pitch ma le faletaalo, faʻaaogaina tioata faʻafesoʻotaʻi faʻaaoga i aso uma. Na matua faʻamalosia lana gaioiga.
Na te faafitia soʻo se mea sese ma o loʻo taʻalo pea lakapi, e ui lava i tala i nai tausaga talu ai na faʻamalosia o ia e faia se taotoga mata e toe faʻafoʻi ai lana vaai ma faʻasaoina lana taʻaloga afeleti. Faʻaofuina tioata faʻafesoʻotaʻi i aso uma ma le mautinoa i taimi o tauvaga. Ua manatu nei o ia o se lalolagi- leoleo sikoa a le vasega, e fa'aaloalogia e ana 'au ma tagata tetee.
O le mea moni, na fai mai le kapeteni muamua o Liverpool FC Steven Gerrard, "E leai sana aia e laveai ai se mea.Na te faafaigofieina ni ata faigata”!
O tioata faʻafesoʻotaʻi vaivai, faʻaaogaina i aso uma e lelei tele mo tagata taʻalo lakapi e pei o De Gea aua e sili atu le fetaui o mata nai lo matatioata malo ma e paʻu ma faʻalelei.O le mea lea e faʻaitiitia ai le paʻu i le taimi o se taʻaloga soka, e tusa lava pe paʻu i lalo le tagata sikoa. ulu, tulilima po'o tulivae o le tagata tetee.
I le taimi nei, e matua ese lava le tala a le tagata taʻavale Italia puupuu.
O loo ofuina e Balotelli lana mata tioata lanu lanumoana lauiloa - lea, i se tulaga faʻafuaseʻi, o le lanu foi lea o lana au muamua, Manchester City FC.
O le toʻatele o tagata na fai mai o loʻo i ai pea o latou mata i la latou 'au muamua e ui lava ina siitia atu i Milan, ae o lo matou manatu o loʻo latou taliaina atoatoa le manatu o tioata faʻafesoʻotaʻi lanu e fai ma mea faʻaoga. Ioe!
Avanoa fa'atasi ma pe leai ni fa'amatalaga lanu fa'afeso'ota'i tioata, e mafai e A-Listers ona fa'afiafia, su'ega su'ega mo oe ma au ta'aalo!
O tioata fa'afeso'ota'i e aofia ai le tele o fa'atonuga, tusa lava po'o le a le lavelave e te manatu ai. I le fa'aopoopoina o le faigofie, fa'alelei ma faigofie ona fa'aoga, e maua ai le sa'o, loloto, va'aiga ma le va'aiga manino i ta'aloga e pei o le soka.

tioata fa'afeso'ota'i i luga ole laiga
O nisi tagata e amata ona ofuina tioata faʻafesoʻotaʻi i le 8 tausaga, ae o nisi e ofuina seia oʻo i le 70 ma le 80s! E mafai e la matou 'au faʻapitoa ona fesoasoani ia te oe e suʻe le tioata faʻafesoʻotaʻi saʻo, pe faʻaleleia lau taʻaloga afeleti, sui lau mata tioata, pe naʻo le. fiafia i tioata fa'afeso'ota'i lanu.Pe mo tifiga.
Fa'afeso'ota'i matou i luga ole laiga i aso nei e a'oa'o atili e uiga i tioata fa'afeso'ota'i ile faleoloa o tioata fa'afeso'ota'i a Designer Optics.


Taimi meli: Ian-15-2022