DelveInsight faʻatatau o le maketi tioata faʻafesoʻotaʻi o le a tupu i le CAGR o le 5.14% e oʻo atu i le 2027

O nisi o mea taua o loʻo faʻamoemoeina e faʻauluina ai le maketi o tioata faʻafesoʻotaʻi e aofia ai le faʻateleina o faʻamaʻi mata e pei o le myopia, presbyopia, ma le astigmatism, faʻapea foʻi ma le ola nofonofo, faʻateleina le faitau aofaʻi o tagata matutua, faʻafitauli i le presbyopia, ma le manaʻo faʻauʻu mo le presbyopia.O loʻo faʻaauau pea le faʻalauteleina o le faʻalauiloaina o tioata faʻafesoʻotaʻi. O nisi o taʻaloga sili i le maketi o tioata faʻafesoʻotaʻi e aofia ai Alcon Inc, Cooper Vision Inc, Johnson & Johnson Vision, Bausch Health Companies Inc., HOYA Vision Care Company, Contamac, ZEISS Group, SynergEyes, Menicon Co., Ltd., Gelflex, Orion Vision Group , Solotica, Medios, SEED CO. LTD, ma isi.

Feso'ota'iga Mo Astigmatism

Feso'ota'iga Mo Astigmatism
DelveInsight's "Contact Lens Market" lipoti suʻesuʻega o loʻo tuʻuina atu ai le taimi nei ma vaʻaiga faʻafesoʻotaʻi maketi maketi mo le isi lima tausaga, faʻafouga fou i totonu o le fanua, faʻatasi ai ma sea maketi, luʻitau, avetaʻavale ma pa puipui, ma tauva autu i le maketi.
O tioata faʻafesoʻotaʻi e manifinifi, manino paʻu palasitika e ofuina saʻo i luga o le mata e faʻaleleia ai le vaʻaia. e fa'aaoga tioata e togafitia ai le presbyopia.
DelveInsights 'Contact Lenses Market lipoti o loʻo tuʻuina atu ai faʻamatalaga loloto i tioata faʻafesoʻotaʻi, faʻavasegaina i ituaiga oloa ( tioata faʻafesoʻotaʻi vaivai, tioata faʻafesoʻotaʻi manava malosi, tioata faʻafesoʻotaʻi hybrid, ma isi), ituaiga oloa tioata (spherical, toric), ma isi multifocal ma isi), fa'aoga (mea fa'aaoga i aso uma, fa'aaoga soo ma toe fa'aoga), fa'aoga (ofu i aso uma ma la'ei umi umi), talafeagai (fa'asa'o, fa'afofoga ma teuteuga) ma fa'afanua (Amerika i Matu, Europa, Asia Pasefika ma isi vaega o le lalolagi)
Faʻavae i luga o ituaiga avanoa, o le maketi tioata faʻaaogaina i aso taʻitasi e faʻamoemoe e molimauina le faʻatupulaia o tupe maua ona o le tele o faʻamanuiaga e fesoʻotaʻi ma le ofuina o tioata faʻafesoʻotaʻi i aso uma, e pei ona iloiloina e DelveInsight. ona o le fa'atupula'ia o le mana'oga ona o nei tioata e mana'omia le maualalo o le tausiga e tagata fa'aoga.
E tusa ai ma le DelveInsight, o le maketi o tioata faʻafesoʻotaʻi e faʻamoemoe e tupu tele i luga o le vaitau o faʻataʻitaʻiga ona o le faʻateleina o faʻamaʻi mata e pei ole myopia, hyperopia, ma astigmatism. , ma le numera o mataupu o loʻo faʻamoemoe e faʻateleina i tausaga a sau.
E tusa ai ma le International Institute of Myopia (2022), toeitiiti atoa le 30% o tagata i le lalolagi o loʻo i ai nei myopic, ma e oʻo atu i le 2050, o le numera o tagata myopic ua fai mai e faʻateleina i le 50%, e oʻo atu i le 5 piliona. o le faitau aofa'i i le vaitausaga 40-65 o se tasi lea o mafua'aga e mafua ai le fa'ateleina o le fa'atupuina o le presbyopia.
E ese mai i le faʻateleina o faʻamaʻi mata, faʻaauau galuega suʻesuʻe, faʻatupulaia le fiafia mai kamupani i le gaosiga o tioata, ma uiga lelei mai pulega faʻatonutonu o le a fesoasoani foi i le faʻatupulaia o le maketi o tioata faʻafesoʻotaʻi. tioata e mafai ona taofia le tuputupu aʻe o le maketi mata tioata.
Fiafia e a'oa'o atili e uiga i le fa'aauauina o le fa'aleleia o tioata fa'afeso'ota'i i le lalolagi atoa? Asiasi mo se va'aiga loloto i ituaiga tioata fa'afeso'ota'i ma oloa fa'atupuina
E tusa ai ma le DelveInsight, o Amerika i Matu o loʻo faʻamoemoeina e pulea le maketi o tioata faʻafesoʻotaʻi i le lalolagi i tulaga o tupe maua. O le faʻaogaina lautele o tioata faʻafesoʻotaʻi e tagata faʻaaogaina o se tasi lea o mea taua e faʻauluina ai le maketi o tioata faʻafesoʻotaʻi Amerika i Matu. faitau aofaʻi e fesoʻotaʻi ma faʻalavelave faʻalavelave, maualuga le faʻalauiloaina o tagata faʻatau, faʻalauiloaina o oloa fou, faʻateleina le fiafia i le atinaʻeina o oloa e kamupani vailaʻau, ma le i ai i le lotoifale o tagata taʻalo maketi maketi o le a faʻateleina ai le tuputupu aʻe o maketi.

Feso'ota'iga Mo Astigmatism

Feso'ota'iga Mo Astigmatism
I totonu o le Iunaite Setete, toetoe lava 45 miliona tagata o loʻo faʻaogaina tioata faʻafesoʻotaʻi, e tusa ai ma le CDC (2021). E le gata i lea, ua matauina o le lua vaetolu o tagata faʻapipiʻi tioata faʻafesoʻotaʻi o fafine. O tioata faʻafesoʻotaʻi e fetuutuunai mo taʻaloga, olaga ma galuega faʻaoga. I nai tausaga o lumanaʻi, e tele kamupani tetele o loʻo faʻamoemoe e ulufale atu i le maketi, ma o le tele o oloa e faʻamoemoe e maua le faʻatagaina o tulafono faatonutonu.
E faʻapea foʻi, i Kanata, o le maketi o tioata faʻafesoʻotaʻi o le a vaʻaia le tuputupu aʻe lelei. E tusa ai ma le Canadian Association of Optometrists, toeitiiti atoa le 30% o le faitau aofaʻi o Kanata e vaʻaia. i augatupulaga ua mavae. I le aotelega, o gaioiga o le atinaʻeina o oloa faʻatasi ai ma le toʻatele o tagata gasegase o le a faʻauluina le maketi o tioata faʻafesoʻotaʻi a Kanata.
E fia iloa pe fa'afefea ona tuputupu a'e le maketi o tioata fa'afeso'ota'i i le lalolagi i le 2027? Kiliki mo se fa'ata'ita'iga o aga ma atina'e maketi o tioata fa'afeso'ota'i.
O le maketi o tioata faʻafesoʻotaʻi ua suia tele i le tele o tausaga ona o le auai malosi o kamupani vailaʻau i le lalolagi atoa ma le alualu i luma faatekinolosi i le fanua.
E tusa ai ma le DelveInsight, o le faʻaauauina o falemaʻi ma pisinisi atinaʻe gaioiga ma suʻesuʻega faifaipea i lenei vaega o le a fesoasoani tele i le maketi o tioata faʻafesoʻotaʻi i tausaga a sau.
O nisi o taʻaloga tetele i le maketi tioata faʻafesoʻotaʻi e aofia ai Alcon Inc, Cooper Vision Inc, Johnson & Johnson Vision, Bausch Health Companies Inc., HOYA Vision Care Company, Contamac, ZEISS Group, SynergEyes, Menicon Co., Ltd., Gelflex, Orion Vision Group , Solotica, medios, SEED CO. LTD, ma isi.
E tusa ai ma le DelveInsight, o le tele o tagata taaalo fou e tatau ona ulufale atu i le maketi o tioata faʻafesoʻotaʻi i tausaga o lumanaʻi ona o le maualuga tele o le tuputupu aʻe ma le lelei o tupe maua. .
A'oa'o pe fa'afefea ona suia le maketi o tioata fa'afeso'ota'i i tausaga a sau i le ulufale mai o tagata ta'a'alo fou i le fa'atauva'a o tioata fa'afeso'ota'i.
Fa'afeso'ota'i matou mo se fa'amatalaga au'ili'ili o fa'atonuga o tioata fa'afeso'ota'i ma su'esu'ega pateni
E uiga i le DelveInsight DelveInsight ose kamupani faufautua fa'apisinisi ma su'esu'ega maketi o lo'o taula'i ile fa'asaienisi o le olaga.
Feso'ota'i ma la matou 'au e a'oa'o atili pe fa'afefea ona fa'atupuina le maketi MedTech i tausaga a sau ma atia'e ni fofo fa'apisinisi fou i MedTech Consulting Solutions.
Fa'atekonolosi fa'afoma'i e suia ai le lalolagi! Fa'atasi ma matou ma va'ai i le aga'i i luma i le taimi tonu.I Medgadget, matou te lipotia tala fou fa'atekonolosi, fa'atalanoaga ma ta'ita'i i totonu o le fanua, ma faila fa'asologa i mea fa'afoma'i i le lalolagi atoa talu mai le 2004.


Taimi meli: Iul-08-2022