Na fai e Hailee Steinfeld ni tioata fa'afeso'ota'i lanu i le 'Hawkeye'? auiliiliga

I le maeʻa ai o lana galuega i ata tifaga MCU, e talafeagai le maua e Clint Barton (Jeremy Renner) se tala malie e ia lava. faatasi ai ma le uso fanafana a Kate Bishop (Hailee Steinfeld).
O le galuega tala'i na maua ai musumusuga mai Matt Fraction ma David Aja's Hawkeye comic series, ma sa fiafia le au maimoa i le mauaina. ma o mata lanumoana ua amata ona taʻalo.
I le avea ai ma Kate Epikopo malosi ma le mautinoa tele, o Hailey e foliga mai e toetoe lava a le iloa—pe na te ofuina ni tioata felanulanuai? Faitau pea ina ia iloa ai!
Ina ia sa'o le ata o Kate Epikopo, sa fai e Hailee Steinfeld ni mata tioata felanulanua'i.
O le toatele o tagata fiafia na muai matauina le suiga ina ua amata ona faasoa atu e Haley ata mai le faasologa o Hawkeye. I se ata na faasoa atu i lana Instagram account ia Fepuari 8, 2021, na ofuina ai e Hailey se ofu atoa Kate. Hailey sa i Kate Bishop mode.
Ae peitaʻi, afai e te faʻalautele i luga o le ata, e faigofie ona iloa o Hailey o loʻo ofuina ni tioata faʻafesoʻotaʻi lanumoana i lena taimi. E le o mautinoa e le au faʻapitoa pe o fuafua Marvel Studios e aofia ai mata lanumoana a Kate i le faasologa, ae o ata e faʻamaonia ai.

Feso'ota'iga Mata Uliuli

Feso'ota'iga Mata Uliuli
E ui o tioata faʻafesoʻotaʻi lanumoana e manino lava o se luelue i le malie, e mafai foi e Hailey ona ofuina, aua o ona matua i luga o le mata o Eleanor (Vera Farmiga) ma Derek (Brian Darcy James) e lanu lanu mata. paolo.
Ina ua salalau ata o mata lanumoana o Hailey i luga o ala o faasalalauga faaleagafesootai, o le toatele o ana tagata fiafia na le fiafia. Latou te fiafia i lana lanu mata masani (lanu enaena / hazel) ma latou moomoo ia le filifili Hawkeye e nana.
O nisi na manatu o le faaopoopoga e foliga mai e le masani ai, faatasi ai ma se tasi tagata fiafia na tusia, "E i ai se mafuaaga Hailee Steinfeld i luga o le faaaliga Hawkeye?E pei, o mata lanumoana ma le lauulu uliuli o se vaega taua o le amio e foliga faʻavalevalea , [Ou te le iloa ou te le popole i le saʻo o le malie seʻi vagana ua sau se tasi ma taʻu mai ia te aʻu."
E i ai se mafuaaga e foliga faapena ai Hailee Steinfeld i luga ole The Hawkeye Show? E pei o le mata lanu moana ma le lauulu uliuli o lena tagata, e foliga valea, idc e uiga i le manga saʻo aʻo leʻi sau se tasi ma taʻu mai ia te aʻu.
Matou te malamalama i le manaʻoga a Marvel Studios ia sili atu le malie i le lumanaʻi, ae o le tele o isi tagata i le MCU e le tutusa le lanu o latou mata ma a latou tagata sili.
O Robert Downey Jr. e ufiufi ona mata enaena faalenatura e pei o Tony Stark/Iron Man i luga o mata lanumoana o le tagata tusi pese. Ae mo Kapeteni Marvel, o Brie Larson's light brown orbs na nofo i le mea sa i ai mata lanumoana masani a Carol Danvers.

Feso'ota'iga Mata Uliuli

Feso'ota'iga Mata Uliuli
O lenei fa'ai'uga e masani lava ona fa'avae i luga o mana'oga foafoa, o lea afai e lagona e le au fa'aaliga a Hailee ma Hawkeye o feso'ota'iga lanumoana na'o le pau lea o le filifiliga e fa'aolaina ai Kate Bishop, matou te lagolagoina atoatoa.
© Puletaofia 2022 Distractify.Distractify ose fa'ailoga fa'amaufa'ailoga. aia uma aia tatau. E mafai e tagata ona maua taui mo feso'ota'iga i nisi o oloa ma auaunaga i luga o lenei 'upega tafa'ilagi. O ofo e mafai ona suia e aunoa ma se fa'aaliga.


Taimi meli: Iul-05-2022