Pe ua uma ona iai le Lens Fa'afeso'ota'i a Batman?

O loʻo faʻaalia e Batman se tagata mataala e leʻi masani lava i lana misiona. Na te faʻaaogaina le tekonolosi e itiiti ifo nai lo ana mataʻitusi muamua. Noir detective tala e aofia ai le tele o mea moni-fa'avae tekinolosi. O tioata fa'afeso'ota'i a Batman e ono foliga mamao, ae o lo'o iai le tekonolosi.
O ata muamua o vaaiga ma mea faʻalauiloa ua faʻaalia ai tala e mafai ona aliali mai mata paʻepaʻe susulu o le peʻa. Nai lo lena, e faʻaogaina e Batman mata tioata. o nei meafaigaluega nai lo faila faila. Latou te fesoasoani ia te ia e suʻe faʻataʻitaʻiga, foia tupua i le pogisa ma Alfred, ma maua avanoa e ala ia Selena Kyle.
O le mea moni, o nei tekinolosi uma o loʻo i ai. Ua oʻo lava ina tuʻufaʻatasia i totonu o tioata atamai eseese, ae o le vaega taufaasese o le faia lea o vaega laiti, sili atu ona fetuutuunai, ma saogalemu e fetaui i ou mata. fesili autu.E tutusa lava mo popolega faʻalilolilo.I tua i le 2012, na faʻauluina e Google se pateni mo se tioata faʻafesoʻotaʻi ma se mea pueata.Talosaga e pei o le faʻaalia o foliga ma le mafai ona vaʻaia i le pogisa ma le alaleo infrared na taʻua faapitoa. Na faila foi e Samsung mo se pateni i le 2014, sosoo ai ma Sony i le 2016.

261146278100205783 Acuvue Contact Lenses

Acuvue Contact Lenses
O tioata faʻafesoʻotaʻi a Batman o loʻo i ai igoa o loʻo tusia i luga o foliga uma. E ui e leʻi iai ni faʻamatalaga patino, o loʻo i ai mata tioata faʻaalia foliga. Faʻamoemoe mo le faʻamalosia o tulafono ma faʻamoemoega saogalemu, o le mea moni lava o se faʻaoga-taimi o algorithms faʻaaogaina e iloa ai tagata i mea pueata tino. ma ata CCTV.O nisi faʻamaumauga e aofia ai ata mai faʻasalalauga faʻasalalau.O tulafono fou ma faʻasalaga o loʻo agaʻi i luma vave pei o tekinolosi.Amata i le 2018, sa fai e leoleo Saina tioata tioata ma faʻailoga mata ma faʻamaumauga o laisene e iloa ai tagata i luga o lisi uliuli a le malo. E aofia ai tagata solitulafono, ae fa'apea foi ma le au tusitala ma le au fa'amalosi.
O se tasi o faʻafitauli i lenei tekinolosi o le taimi liliu. O tomai faʻaalia foliga o Batman e alu i ni sekone e kiki ai, lea e faʻamatalaina ai lana auala faʻanoanoa e tilotilo ai i tagata. E le faʻaalia le faʻaaliga o le ulu i luga o le lau seʻi vagana ua ofuina e Selina tioata. Na ia iloa o le a le taimi sa ia sioa i tagata, sa i ai se uiga ese. I le faʻasologa, atonu o le a faʻaogaina e Batman le faagasologa e faʻaitiitia ai le tiga o tagata faʻaoga fafine.
O lo'o iai fo'i matatioata e mafai ona fa'asesēina fa'ailoga mata. E mafai e tagata fa'atau fa'alilolilo ona fa'atau tioata poloka infrared ma fa'ata fa'afofoga. Po'o se tasi o nei tekonolosi e mafai ona fa'aoga i tioata fa'afeso'ota'i, ae e o'o mai i le taimi nei e foliga mai e leai se mea e taula'i iai. O lo'o iai ni fa'amatalaga fou ma foliga manaia, lanu, ma e o'o lava i le fa'afoliga o le UV, e ui lava e leai ni a latou mea e fa'asa'o ai va'ai.
O le Mojo Vision e faʻaaogaina tekonolosi i le isi tulaga faʻatasi ai ma ana tioata faʻafesoʻotaʻi atamai. Mojo Lens o le a fesoasoani i tagata faʻaletonu le vaʻaia e feoai solo i le lalolagi i le faigofie ma le saogalemu. .E faʻaaogaina tioata faʻamaʻi maʻaʻa, e sili atu nai lo tioata faʻafesoʻotaʻi vaivai ae o loʻo faʻatulagaina pea ina ia faʻalelei. E aofia ai se iris lanu e ufiufi uma tekinolosi.O le oloa e manaʻomia le faʻatagaina o le FDA ma o loʻo i totonu o faʻataʻitaʻiga falemaʻi. fa'amaonia, o le lagi e gata ai.
Mojo ua faipaaga ma faʻailoga malosi e aumai faʻamatalaga faʻatinoga mai taʻaloga e pei o le tamoʻe, tapolo, uila ma le faaseʻe i luga o latou faʻaaliga ulu. ae o le sini umi o le aofia ai o mea uma i luga o le tioata.O isi vaega e mafai ona faigofie ona tuʻufaʻatasia i totonu o le Batsuit tele, o lea atonu e le o se faʻalavelave faʻatau.
O loʻo atinaʻe e Innovega se tuʻufaʻatasiga o tioata faʻafesoʻotaʻi atamai ma matatioata. O fesoʻotaʻiga vaivai e mafai ona ofuina e pei o tioata faʻatonu masani, ma o le faʻaaliga o le ulu o loʻo i totonu o le lua tioata. fanua.I Batman, o ata vaaia o loʻo i ai se lanu mumu, atonu e puʻeina faʻamatalaga i totonu o siosiomaga maualalo. Ae ui i lea, e mafai ona mafua ai le mafatia o Bruce Wayne pe a ia vaʻaia le malamalama masani.
O le moni fa'aopoopo e mafai ona fesoasoani i tagata e fa'aletonu le va'aiga, ae fa'atau atu fo'i e Innovega le faiga i tagata e mana'omia fua o latou lima pe a maua fa'amatalaga.O fa'ata'ita'iga i luga o le saite e afua mai i le au fitafita ma foma'i tipitipi i tagata e na'o le fia faitau i le Star Wars o le tatalaina o le voluma imeli.
O le Triggerfish sensor o se masini faʻamaonia e le FDA e fesoasoani e fuafua togafitiga mo glaucoma.O le 24-itula faʻafesoʻotaʻi ofu e maua ai le mamafa o le mata ma isi faʻamatalaga.O le aoina o faʻamatalaga i le aso atoa e aofia ai suiga e ono misia i le taimi o se asiasiga puupuu a le ofisa. le tulaga sili ona lelei o togafitiga.E iai foʻi se antenna o loʻo ofuina i fafo o le mata o loʻo faʻapipiʻiina i le masini puʻeina. Talu ai o se masini faʻafuaseʻi, o le faia o mea uma e leai se fesoʻotaʻiga ma faʻaitiitiga e le o se mea tele.
O le Google Glass technology lea na faʻasaina faapitoa ai le faʻaalia o foliga o se faʻaletonu lautele. Ae o loʻo faʻaauau pea ona aʻafia ai le maketi. O nisi o tekinolosi faʻaitiitiga ua faʻatupuina i se masini e faʻaogaina ai le kulukose e fesoasoani ai i le maʻisuka. Faʻailoa i le 2014, o le poloketi e lagona le kulukose e ala i le vai i luga. o mata (loimata) ma faʻailoa le tagata o loʻo ofuina i le maualalo poʻo le maualuga o le suka toto e ala i LEDs. O taunuuga na le ogatasi ma na faʻaumatia le poloketi i le 2018.
I le 2020, na fa'ailoa mai ai e tagata su'esu'e i Korea i Saute se tioata fa'afeso'ota'i lelei e fa'alogoina le kulukose ma fa'amaumauga mai fa'ata'ita'iga manumanu manuia. Nai lo o le fa'aalia o le ulu i luga, o lenei fa'aaliga e fa'asalalau atu i luga o se masini lata ane ma tu'uina atu se mataala pe a o'o mai le maualuga o le suka toto. .O lo'o fa'atinoina pea le fa'avasegaina o sesensor, fa'amafanafanaga ma isi fa'afitauli. O tioata fa'afeso'ota'i e aofia ai fo'i se faiga e tu'uina atu ai vaila'au e fa'afefe ai le fa'aletonu o le va'ai e a'afia i le ma'isuka. Fa'alagolago i le maualuga o le kulukose, e mafai ona tu'u sa'o le vaila'au fa'ama'i i luga o le mata.

Acuvue Contact Lenses

Acuvue Contact Lenses
E masani ona faʻaaoga sese le faʻaogaina o vailaʻau pe leai foi e pei ona faʻatonuina. E le aoga foi, o nisi taimi e naʻo le 1% o le togafitiga faʻamoemoeina. Ina ia foia lenei faʻafitauli, o loʻo faʻapipiʻiina tioata faʻafesoʻotaʻi ma vailaʻau faʻamalolo taimi. Acuvue Theravision ua faʻamaonia nei le FDA mo le togafitiga i aso uma o mata mageso e mafua mai i allergies.MediPrint Ophthalmics o loʻo atiaʻe tioata faʻafesoʻotaʻi mo le togafitiga o le glaucoma.Latou te faʻamatuʻu lemu le vailaʻau aʻo faʻaauau pea ona ofuina mo le 7 aso.
E ui tatou te le iloa pe na faʻaalia pe na mataʻituina e tagata faʻafesoʻotaʻi a Batman ana biometrics, o loʻo i ai le tekonolosi. E mafai foʻi ona latou tuʻuina atu ia te ia le adrenaline e manaʻomia e ia e faʻaauau ai ona fusu. E mafai e talafatu ona talanoaina le mea e sosoo ai.Pe na ia tuuina atu ea ia Selina lana paga e tasi?O latou tafe mai le vitio mai lana taga, pe mai soʻo se mea na te teu ai i le va o faʻaoga? E faʻafia ona vaʻaia e Alfred ia Bruce pe a alu i fafo? E mafai e Batman ona faʻaola le puʻeina ma alu ese a'o ofuina?Talosia o le a tatou va'ai i lenei metotia aoga i le fa'asologa!


Taimi meli: Apr-05-2022