GlassesUSA.com o loʻo faʻaauau pea ona faʻalavelaveina le lalolagi optics i le faʻalauiloaina o mata tioata faʻafesoʻotaʻi i aso uma, Vista faʻaopoopo

O se taʻitaʻi i le D2C opitika alamanuia, o loʻo faʻalauiloa e le kamupani se mata tioata faʻafesoʻotaʻi fou, Vista faʻaopoopo, o se vaega o lana vaʻaiga e faʻalavelaveina le pisinisi ma tuʻuina atu i tagata faʻatau ni tioata faʻafesoʻotaʻi maualuga i aso uma i se tau taugofie.

t0139db1794a29d5109.webp

mata'itusi fa'afeso'ota'i igoa fa'apitoa

NEW YORK, Fep. 2, 2022 /PRNewswire/ — GlassesUSA.com, le fa'atau oloa mata'i mata i luga ole laiga a Amerika, ua mitamita e fa'alauiloa le Vista fa'atasi ai ma tioata fa'afeso'ota'i i aso ta'itasi o se vaega o le taumafaiga faifaipea e tu'uina atu i tagata fa'atau se fofo atoatoa mo latou uma. mata e mana'omia se vaifofo.O le fa'alauiloaina o lenei mata tioata fa'afeso'ota'i fou o se la'asaga lea i le sailiga a le kamupani e fa'alavelaveina le pisinisi o mata, ofoina atu fofo lelei ma taugofie, e aofia ai mata tioata ma tioata fa'afeso'ota'i, ma se fa'atauga fa'atau numera e le mafaatusalia.
Fuafuaina ma le mafanafana i le mafaufau, Vista faʻatasi ma tioata faʻafesoʻotaʻi e talafeagai mo soʻo se tasi e iai se olaga ola malosi.Vista faʻatasi ma tioata faʻafesoʻotaʻi e ofoina atu faʻafouga faʻatekonolosi aupito lata mai i mea tioata, gaioiga ma gaosiga e faʻamautinoa ai le tulaga le mafaatusalia. O lenei oloa e faia i le hyaluronic acid, o se tulaga maualuga. tekinolosi e taofiofia le susu, tausia lelei tioata ma aloese mai faailoga mago a'o lagolagoina se mata maloloina mata surface.While umi screen taimi e mafai ona taitai atu i mago ma mata tiga, Vista plus's susu faaopoopo ma hyaluronic acid galue o se auala e puipuia uma.
O le 10-aso fa'ata'ita'iga a Vista fa'atasi ma tioata fa'afeso'ota'i e $1, ona $32 i le masina (itiiti ifo i le afa o le tau o oloa fa'apenei i luga o le maketi), o se fa'asoa e leai se tautinoga e mafai ona fa'aleaogaina pe suia i so'o se taimi, lafo fua ma leai se totogi. toe faafoi.O le tau mo le Vista plus e mafai ai e tagata faatau ona sefe i luga atu o le $500 i le tausaga i tioata fa'afeso'ota'i. E mafai e tagata fa'atau oloa ona filifili e fa'ata'ita'i le oloa a'o le'i fa'atau, ma o le afifiina o oloa ma pepa pepa e mafai ona toe fa'aaogaina.
"I le avea ai o se taʻitaʻi i mata ma se kamupani e taulaʻi i le soifua maloloina o mata, o le faʻalauiloaina o le Vista plus o se vaega o le fuafuaga tele a GlassesUSA.com e faʻaauau ai le faʻalauteleina o la matou ofo ma fausia se faleoloa e tasi mo soʻo se manaʻoga faʻapitoa.taofi faleoloa, ma tuʻuina atu ia matou tagata faʻatau le poto masani ma oloa sili ona lelei."Daniel Rothman, faʻatasi ma le Pule Sili o GlassesUSA.com.
“O le Vista plus o se tioata fa'afeso'ota'i maualuga ma se lagona susu ma maualuga le mafanafana mo so'o se olaga.O lenei tioata e fetaui lelei ma o se tioata faʻafesoʻotaʻi sili ona maualuga i luga o le maketi i aso nei."Sandra Young, OD
O lenei oloa e maua fa'apitoa ile GlassesUSA.com.
GlassesUSA.com o le taʻutaʻua televave faʻatau mata mata i luga ole laiga i le Iunaite Setete.O loʻo ofoina atu le tele o faʻataʻitaʻiga sili ona lelei ma faʻailoga tumaoti faʻatasi ma le tele o sitaili i totonu o le fale - tioata vaʻai tasi, tioata alualu i luma, mata tioata, tioata taʻaloga , tioata a tamaiti, tioata faʻafesoʻotaʻi, tioata moli lanumoana, tioata Bluetooth, ma isi mea - GlassesUSA.com I luga o le talitonuga o tioata e taugofie mo tagata uma.O le misiona a le kamupani o le suia lea o le auala e faʻatau ai e tagata faʻatau mata tioata.

tioata fa'afeso'ota'i vai

mata'itusi fa'afeso'ota'i igoa fa'apitoa
O se faʻalavelave i le vaega o mata mata, GlassesUSA.com o loʻo faʻaauau pea ona faʻafouina le alamanuia e ala i le faʻalauteleina o le misiona a le faʻailoga ma meafaigaluega, e aofia ai lona faʻatauga o le Prescription Scanner app, lea e tosoina ai se talavai o loʻo iai nei mai soʻo se pea mata tioata, ma Virtual Try -On, lea e mafai ai e tagata faʻatau. e fa'ata'ita'i i so'o se fa'avaa mai le mafanafana o lo latou fale, ma se su'ega 60-lua e fa'afaigofie ai mo tagata fa'atau ona maua le lelei atoatoa o matatioata i se taimi. 'au'auna fa'atauga sili atu ona lelei


Taimi meli: Mati-28-2022