O tioata fa'afeso'ota'i toniga Halloween na 'sae ese' vaega o mata o le fafine

Fai mai se tamaitai e 27-tausaga le matua, o ana tioata faʻafesoʻotaʻi toniga Halloween na 'sae ese' se vaega o ona mata. Fai mai le tusiata o loʻo nofo i Amerika, Jordyn Oakland, na ia faʻaaogaina se pea tioata faʻafesoʻotaʻi uliuli mo lana teuga "Cannibal Esthetician" i le Halloween talu ai. .Ae ina ua ia aveese le tioata mai lona mata taumatau, sa ia iloa ua i ai se mea o faaletonu.

Leni Fa'afeso'ota'i Cosplay

Leni Fa'afeso'ota'i Cosplay
“Sa iai a’u tioata fa’afeso’ota’i muamua, o lea na ou tago ai i la’u tioata fa’afeso’ota’i, fa’ase’e teisi, taumafai e pu’e e pei ona ou masani ai, ma sa pei ua ou mau, ou te le’i tago i ai,” o lana tala lea [ via Lads Bible] ].” O lea, o le taimi lona lua na ou alu ai i totonu, sa ou uu teisi atu i totonu ma aveese mai loʻu [taumatau] mata ma sa na o le tumu i loimata ma ou lagonaina loa e pei o loo i ai se mea leaga tele. maosi.”
Na faamatala e Jordyn le tiga tele o ona mata ina ua uma ona aveese le tioata na alu ai o ia e moe ma le faamoemoe e moe - ae e leʻi aoga.” Na ou ala i le 6 i le taeao ma le tiga e le mafai ona tatalia.Sa mu o'u mata ma fulafula i le tulaga na tau le mafai ai ona ou matala," o lana faaopoopo mai lea.“Sa vave ona ou tagi ona o le tiga.Sa matua faigata lava ona pulea.”
I le falemaʻi, na vaʻaia Jordyn e se fomaʻi na faʻamaonia le leaga o tioata o lona mata." Na ia (le fomaʻi) na tilotilo mai ia te aʻu i ou mata ma fai mai o le vaega pito i fafo o loʻu mata na foliga mai ua aveese atoa, o le aisea na matua ogaoga ai le tiga," sa ia faaauau ai, "ma sa ia fai atu i la'u uo tama 'atonu o loo i ai "e mafai ona tauaso.
O le mea e lelei ai, na amata ona faʻaleleia ona mata ina ua mavae ni nai aso, ae o le 27-tausaga le matua o loʻo mafatia pea i faʻalavelave umi i le tausaga mulimuli ane. fai sina mago,” o lana tala lea.“O la'u vaai i le mata taumatau ua matua leaga lava.E le o taimi uma e lelei ai, ma e mafai ona ou vaʻaia ni nai feʻau tusitusia laiti mai mea mamao, ae o lea ua uma le taʻaloga.”
Na faaauau le tala a Jordyn: “O se tasi o mea e ono feagai ma aʻu pe a uma le mea na tupu o le isi tafia.Atonu ou te ala i se tasi taeao ma o le mea lava e tasi o le a tupu e aunoa ma se mafuaaga."
Ina ua uma ona faigata, e faamoemoe le tusiata teuteu e faʻalauiloa aʻafiaga e fesoʻotaʻi ma tioata faʻafesoʻotaʻi ma faʻamalosia soʻo se tasi e mafaufau i tioata faʻafesoʻotaʻi e fai suʻesuʻega saʻo. le faigofie tele o le faʻaogaina o se pepa aitalafu ma faʻatonu mea i luga ole laiga, ”o lana faʻamamafaina lea.“Ou te le toe faia lava ni tioata fa'afeso'ota'i.Vagana na faia e se tagata poto faapitoa na fai mai ia te aʻu e matua saogalemu lava e ofuina.
Sa ia faaauau, "Ou te faamoemoe o le a fesoasoani le pou i se tagata e mate-lua pe o le faaiuga e matua aoga lava le siitia o le ofu Halloween i lena tulaga mo le faaleagaina e ono tupu."
Fai mai se failauga mo le fai tioata Camden Passage e leai ni a latou lipoti o "aafiaga leaga" i a latou 11 tausaga i luga o le maketi. Nai lo lena, na latou fautua mai e le mulimuli Jordyn i faatonuga na tuuina mai e tioata.

Leni Fa'afeso'ota'i Cosplay

Leni Fa'afeso'ota'i Cosplay
Na latou faaopoopo mai: "O suʻesuʻega faʻafomaʻi ua faʻaalia ai soʻo se mea e mafua ai mata mago, e pei o fualaau faʻamaʻi fanau, ava malosi poʻo vailaʻau allergy, e mafai ona faʻavaivaia ai tioata faʻafesoʻotaʻi ma faʻateleina ai le avanoa e tupu ai ni faʻalavelave leaga."O matou ISO Faʻamaonia Faʻatonu faiga faʻatonuga ma faʻasalalau faʻamatalaga i le pulega."


Taimi meli: Me-13-2022