Fa'afefea ona A'afia le Tino o Karen Gillan i le Ta'alo Nebula

O le i ai i se ata tifaga e mafai ona aveesea moni ai le tagata taalo mai le tagata taalo. O loo i ai le atuatuvale o le vaaia e le faitau miliona, o le malosi o toleniga ma le malosi o le avea ma se toa sili po o se tagata sili ona leaga, ona sosoo ai lea ma, mo nisi, makeup. Na maua e le tamaitai Sikotilani Karen Gillan ao o le pueina o le 'Guardians of the Galaxy' o le tele o itula i le faleta'alo ma a'oa'oga siva malosi o se savaliga i le paka pe a faatusatusa i le ofuina o se vaega faapitoa o lona teuga.
E ui lava o mea faʻapipiʻi, teuteuga, ma tioata faʻafesoʻotaʻi e foliga ai Gillan e pei o le Nebula mercenary ese e matua ofoofogia lava, latou te manaʻomia foi le tele o le taimi i totonu o se nofoa teuteu. na suia ai le auala na ia taulimaina ai aafiaga faapitoa i matafaioi mulimuli ane.

ata lanu tioata fa'afeso'ota'i

ata lanu tioata fa'afeso'ota'i
Na faaalia e Gillan i se faatalanoaga ma le Hollywood Reporter e faapea, o tioata faʻafesoʻotaʻi scleral na ia ofuina aʻo taʻalo Nebula i le uluai "Guardians of the Galaxy" sa matua le fiafia lava na ia talosaga ai e faia lana matafaioi i le 2022 sci-fi film Suia le numera numera. lanu mata, “Faalua.”Ina ua fesiligia e uiga i mata lanumoana o lana amio i le "Double," fai mai Gillan:
Na taalo Gillan i le Nebula i le "Guardians of the Galaxy," "Avengers: Infinity War," ma le "Avengers: Endgame," o le mea e faafetai ai, sa masani ona ia sele lona ulu ma nofo i se nofoa teuteu i aso uma i le fa itula mulimuli. fana.A o ia. e le'i ta'u mai pe ua numera nei ona mata Nebula, o tioata fa'afeso'ota'i na ia ofuina i le ata muamua o le 22mm scleral lenses. Masalo o le scleral lens sili ona telē o le 24mm, o lea na te ufiufi ai toetoe lava o mata va'aia uma, atonu e le lelei mo nisi o lo'o ofuina.
O tioata scleral e sili atu le mafiafia nai lo tioata faʻafesoʻotaʻi e ufiufi naʻo le pupil ma iris, ma tioata faʻafesoʻotaʻi lanu e mafiafia. ta'alo lona uiga fa'atiga.
O Gillan e mautinoa lava e le o le tagata muamua na i ai ni faafitauli tau fesootaiga. O le tagata taalo Bruce Campbell, i lana tusi If Jaws Could Kill, o loo auiliili mai ai le aafiaga matautia na oo i ai le au amioleaga ua oti ina ia foliga mai ua i ai, o loo ofuina ni tioata mafiafia papae scleral i le 15 uma e tatau ai. ia aveese i ni minute ona o le a tipi ese. Oxygen e ulu atu i mata. O le aafiaga i le tagata e ofuina, na ia fai mai ai, e pei o le tuʻuina o le "Tupperware" i luga o mata. Faʻafetai, mo le lafo o le "The Wicked Dead," scleral lenses e na o avanoa mo vaaiga na maua e tagata ua maliliu, ae o nisi tagata fai ata e le o laki.
I le ata tifaga o le 2000 "How the Grinch Stole Christmas," na fai ai e Jim Carrey foliga mamafa i luga o lona ulu atoa, ma tioata lanu samasama samasama e natia ai soo se paʻepaʻe i ona mata. tuu le ata tifaga i le aso muamua ina ua uma ona faaalu le valu itula i le nofoa teuteu. Na ia fai mai o tioata faafesootai e pei o "le naifi i loʻu mata," ma o le aafiaga atoa na matua le fiafia lea na iu ai ina faafaigaluegaina e le tagata gaosi Brian Glazer se sui muamua o le CIA e aoaoina Carrey i le auala e onosaia ai le sauaina i aso uma. Na lava le aoga o aoaoga ina ia avea ma se ata tifaga, ma manumalo le au i se Oscar mo le Best Makeup, ae o le a le tau?

ata lanu tioata fa'afeso'ota'i

ata lanu tioata fa'afeso'ota'i
I le valu tausaga talu mai le Guardians of the Galaxy Vol., ua tupu aʻe aʻafiaga numera, o lea ia faʻamoemoe e fiafia Gillan i le VFX i le lumanaʻi Thor: Alofa ma Faititili ma Leoleo o le Galaxy Vol. A o le teuteuga lava ia e fesoasoani e maua ai se manatu o pe o a mai o ia, ma na ia faamatalaina o se "vaega o le faagasologa" o le ulu atu i le tagata, o nei paʻi atonu e mafai ona faia i luga ole numera e aunoa ma le vevesi.
O le tala a Nebula i le Marvel Cinematic Universe e lavelave ae mamao, ma o le faatinoga a Gillan na fesoasoani ia te ia e avea ai ma se vaega taua o le franchise tele. Fa'afetai, o le a tele ana uo-fetu e fa'aalu le "The Guardian" i le nofoa teuteu e sosoo ai. ia te ia, e pei o Dave Batista's Drax ma lona tuafafine i luga o le mata o Zoe Saldana o Gamora.
Pe a taia Thor: Alofa ma Faititili i fale tifaga ia Iulai 8, 2022, ma Leoleo o le Galaxy Vol.3 na taia fale tifaga i le aso 5 o Me, 2023, e mafai ona e vaʻaia Gillan o taʻalo Nebula.


Taimi meli: Me-12-2022