Hubble Contacts ua nofoia ma le US Federal Trade Commission (FTC)

O loʻo faʻaauau pea ona fuafua le Kamupani e faʻalautele lana pisinisi e-pisinisi ma faʻalauiloa oloa ma auaunaga fou mo mata
NEW YORK, Ian. 28, 2022 /PRNewswire/ — Vision Path, Inc., lea e faagaoioia le Hubble Communications (Hubble), na faasilasilaina i le aso nei se maliliega ma le US Federal Trade Commission e foia ai se feeseeseaiga i luga o le tausisia e Hubble i le saʻo i tioata faʻafesoʻotaʻi Consumer Law ma Tulafono Fa'afeso'ota'i Lens.

auala e tuu i totonu o fesootaiga

auala e tuu i totonu o fesootaiga
“Matou te fiafia e tuu i tua ma faaauau la matou faigamalaga e avea ma se tasi o kamupani mata'imua i le lalolagi," o le tala lea a le Pule Sili o le Vision Path Steven Druckman."O tuuaiga a le FTC e faʻatatau i le kamupani na faatoa faʻavaeina ma o manaʻoga uma i totonu o le faʻatonuga na faʻatalanoaina i aso ua leva e ala i le faʻaleleia o a tatou faiga ma faiga faʻalotoifale."
Fa'atūina i le 2016, Vision Path ua tupu a'e mai se tagata fou fa'alavelave i se ta'ita'i ta'ita'i i tioata fa'afeso'ota'i taugofie ma isi oloa fa'aaliga. .O nofoaga uma e lua e ofoina atu nisi o tau tioata faʻafesoʻotaʻi maualalo i totonu o pisinisi.
"Ua ulufale atu Hubble i se maketi faʻapitoa e ala i le ofoina atu i tagata faʻatau se mea fou ma fou: tau taugofie ma se faʻasalaga talafeagai i aso uma mo tioata faʻafesoʻotaʻi," o le tala lea a Mr. Druckman. i aso anamua, ae e ala i le faaleleia faifaipea, na faasaʻoina ai nei luitau a o faasolo ina matua ma atiina ae Hubble.”Na faaopoopo mai Mr. Druckman: "O Hubble i aso nei e matua ese lava mai le taimi na matou faia ai pisinisi."
I le taimi nei o Hubble ma ContactsCart o loʻo taʻitaʻia faleoloa i luga o le initaneti o tioata lelei i tau taugofie, o le Vision Path o loʻo faʻavavevave le faʻalauteleina o ana taulaga i le vaega atoa o le vaʻai. O lo'o su'esu'e e le kamupani le avanoa e ofo atu ai mea fa'aopoopo fa'aopoopo mo le tausiga o mata ma o lo'o fa'alauteleina so'otaga fa'atasi ma le tele o fa'ailoga mata'itū mata'ina o lo'o va'ava'ai e fa'aoga le fa'aoga fou ma lelei a le Vision Path i luga ole laiga ma fa'aoga tagata fa'atau.
I le avea ai o se vaega o le faʻamautu, ua malie Hubble e tuʻuina atu taui tau tupe i nisi o tagata faʻatau ma totogi sala.

auala e tuu i totonu o fesootaiga

auala e tuu i totonu o fesootaiga
“Matou te le ioe i le tele o tagi a le FTC, e aofia ai ma le faamatalaga a le FTC e uiga i le faamoemoe o le au a Hubble, ae matou te talitonu o lenei faaiuga o le auala sili lea mo Hubble e agai ai i luma ina ia mafai ona matou taulai atu i le faatinoina o la matou fuafuaga e tuputupu ae ma tuputupu ae kamupani ma faalautele a matou kamupani. tau fa'atatau,” o le tala lea a Mr Druckman.
O Hubble Contacts ma ContactsCart o lo'o umia atoa e le Vision Path, Inc., o se kamupani Delaware e fa'auluulu i Niu Ioka. Fa'avae i le 2016 e Benjamin Cogan ma Jesse Horwitz, ua fa'atau atu e Hubble ana lava ituaiga tioata fa'afeso'ota'i e ala i le www.hubblecontacts.com ma isi feso'ota'iga tele. ituaiga tioata e ala i le www.contactscart.com - i tulaga ta'itasi, i lalo o tau e ta'imua i Alamanuia e ala i se fa'asoa fa'atauga fa'atau ma se fa'atonuga o tioata fa'afeso'ota'i aoga.


Taimi meli: Ian-29-2022