Optometrist fa'apitonu'u e ofoina atu tioata fa'afeso'ota'i toe fa'aogaina e ala i le polokalame TerraCycle

O se vaega o le polokalame toe fa'aaogaina a Ontario, o lo'o fesoasoani foma'i mata i le lotoifale e fa'amama otaota e ala i le aoina mai o tioata fa'afeso'ota'i fa'aoga tasi ma latou afifiina.
O le Bausch + Lomb 'Every Contact Counts Recycling Program' o lo'o fa'agaioia e TerraCycle e toe fa'aaogaina tioata fa'afeso'ota'i otaota mai le fa'atumu.
"Polokalame pei o le Bausch + Lomb Every Contact Counts Recycling Program e mafai ai e fomaʻi mata ona galulue i totonu o latou alalafaga ma faia se sao malosi i le puipuia o le siosiomaga i tua atu o mea e mafai e polokalame toe faʻaaogaina a le malo," Fai mai le Faʻatonu ma le Pule Sili o Tom Szaky, o Teri e faʻafeiloaʻi le siosiomaga. E ala i le fatuina o lenei polokalame toe faʻaaogaina, o la matou sini o le tuʻuina atu lea o se avanoa mo le alalafaga atoa e aoina ai otaota faʻatasi ma se fesoʻotaʻiga a le atunuʻu o nofoaga faʻasalalau lautele, o mea uma i se taumafaiga e faʻateleina le aofaʻi o tioata faʻafesoʻotaʻi toe faʻaaogaina ma latou afifiina, ma faʻapea. fa'aitiitia lo latou a'afiaga i a'afiaga o Landfill."
Limestone Eye Care i le 215 Princess Street o se tasi lea o nofoaga e lua e aoina mai ai le lotoifale mo le polokalame toe fa'aaogaina. Dr.Fai mai Justin Epstein na ia oso i le avanoa ina ua valaaulia o ia e auai i le polokalame ia Setema 2019.Feso'ota'iga a Bausch ma Lomb

Feso'ota'iga a Bausch ma Lomb
"Ou te fiafia i le manatu - o le a le mea e le fiafia i ai?"Fai mai Epstein. "A oʻo mai i le saogalemu ma le puipuia o faʻamaʻi mata e fesoʻotaʻi ma tioata, o mea masani (mea faʻaaoga) o le tali lea.Latou te fa'atupuina le fa'aitiitiga o le fa'aleagaina o tioata fa'afeso'ota'i ona o le tioata mama i lou mata i aso uma.”
I le pito i sisifo o le taulaga, i le 1260 Carmil Boulevard, Bayview Optometry talu ai nei na lesitala i le B + L recycling program.
"Na matou lesitala ia Mati ma le fesoasoani a Bausch + Lomb, ma Dr. Alyssa Misener o le amataga," o le tala lea a Laura Ross, Canadian Certified Optometry Assistant (CCOA) ma le Contact Lens Procurement Specialist i Bayview Optometry.
“E manino lava, o le a'afiaga o le si'osi'omaga o tioata fa'afeso'ota'i tasi fa'aoga e tele ma matou te manana'o e fai la matou vaega e aua ne'i tupu ni fa'afitauli;ina ia faafaigofie ai mo tatou gasegase (ma i latou o isi falemaʻi) ona lafoaʻi a latou tioata Faʻafesoʻotaʻi."
Fai mai ofisa uma o le optometry o latou gasegase e masani ona popole i le aafiaga o le siosiomaga o tioata faʻafesoʻotaʻi i aso uma.
"A aunoa ma se polokalame toe faʻaaogaina, o nei palasitika e iu i totonu o le talone," o le tala lea a Epstein. "E tusa lava pe taumafai tagata gasegase e toe faʻaaogaina a latou tioata faʻafesoʻotaʻi, Kingston Municipal Recycling e le o ofoina atu i le taimi nei le toe faʻaogaina o tioata faʻafesoʻotaʻi.Ona o le tele o tioata faʻafesoʻotaʻi ma latou afifiina, o nei mea e faʻavasegaina i fale toe faʻaaogaina ma alu saʻo i totonu o le otaota, faʻateleina le aofaʻi o otaota i Kanata.
E le gata i lea, o le polokalame toe faʻaaogaina e fesoasoani e taofia tioata faʻafesoʻotaʻi mai vai otaota a le malo, ona o le numera tele o tagata faʻaoga tioata faʻaoga e tasi e faʻafefe a latou tioata i lalo o le pusa poʻo le faletaele, na faʻamatala e Ross isi faʻamanuiaga o le polokalame.
"O le toʻatele o tagata e foliga mai o loʻo tiaʻi ese a latou tioata faʻaaoga, pe i totonu o le pusa lapisi poʻo lalo o le faletaele, lea e iʻu i totonu o tatou alavai," o lana tala lea.
Faatasi ai ma aseta o loʻo mitamita ai tioata i aso uma, e faigofie ona iloa pe aisea ua faʻaauau ai le faʻatupulaia o le aofaʻi o tagata faʻaaoga tioata lafoai - o le mea lea e manaʻomia ai auaunaga toe faʻaaogaina.
O le lelei o tioata faʻaaoga i aso uma e aofia ai le leai o se fofo poʻo se teuina, sili atu le soifua maloloina o mata, ma le filifiliga e fai tioata faʻafesoʻotaʻi poʻo matatioata i soo se aso, e tusa ai ma Ross. , ma mata maloloina nai lo se isi lava taimi muamua.”
"O se taunuuga, o tagata mamaʻi na le maua ni fesoʻotaʻiga i aso ua tuanaʻi ua maua nei le mafanafana, ma o le numera o tagata faʻaoga tioata faʻafesoʻotaʻi ua faʻatupulaia i aso uma," o lana tala lea.
E ui i le maualuga o le tau nai lo le suia o tioata i masina uma pe ta’i lua vaiaso, ae e silia ma le afa o tagata o lo’o fa’aaogaina tioata fa’afeso’ota’i a le Bayview Optometry e fa’aaoga le sitaili fa’aaoga i aso uma, o le fa’aopoopo mai lea a Rose, ona o le faigofie ma le aoga o lenei sitaili, o lana tala lea.
E fa'afeiloa'i uma e ofisa fa'ata'ita'i mata so'o se tasi e fa'aaoga mea i aso uma e auai i le polokalame toe fa'aaogā, e tusa lava po'o fea na fa'atau ai a latou tioata. E talia e le polokalame ituaiga tioata uma ma mea fa'apipi'i, se'i vagana pepa pepa.

Feso'ota'iga a Bausch ma Lomb

Feso'ota'iga a Bausch ma Lomb
Fai mai Epstein e masani ona fesiligia e tagata gasegase pe o le a le mea e tupu i oloa pe a uma ona latou ulufale atu i le polokalama e toe ave i tua. o tioata ma vaega palasitika o le pusa ma'i e liusuavai i lalo e avea ma palasitika e mafai ona toe fa'aleleia e fai ai mea fou e pei o nofoa, laulau pikiniki ma meata'alo."
E mafai e i latou e fai tioata fa'afeso'ota'i ona tu'u ese a latou tioata fa'aaoga ma afifi ile Limestone Eye Care ile 215 Princess Street ma le Bayview Optometry ile 1260 Carmil Boulevard.
Kingston's 100% tuto'atasi i le lotoifale o lo'o umia talafou i luga o le initaneti. Su'e mea o lo'o tupu, mea e 'ai, mea e fai ma mea e va'ai i Kingston, Ontario, Kanata.
Puletaofia © 2022 Kingstonist News – 100% tala fou tutoatasi mai Kingston, Ontario. aia tatau uma.


Taimi meli: Iul-30-2022