Mojo Vision Fa'ailoa Fa'amatalaga Fa'aopoopo Mea Moni Fa'afeso'ota'i Fa'ata'ita'iga Lens

E te fia iloa po'o le a le mea o lo'o teuina mo pisinisi ta'aloga i le lumana'i?Auai i ta'ita'i ta'aloga ia Oketopa i le GamesBeat Summit Next e fa'atalanoa vaega fou o le alamanuia.Resitala i le aso.
Ua fa'ailoa mai e le Mojo Vision ua ia faia se fa'ata'ita'iga fou o tioata fa'afeso'ota'i fa'aopoopo moni Mojo Lens.E talitonu le kamupani o tioata faʻafesoʻotaʻi atamai o le a aumaia ai le "faʻaogaina komepiuta" i le ola.
O le faʻataʻitaʻiga o le Mojo Lens o se mea taua i le atinaʻeina o le kamupani, faʻataʻitaʻiga ma faʻamaoniga, o se faʻafouga i le vaeluaga o telefoni feaveaʻi, faʻateleina mea moni / virtual reality, mea faʻaoga atamai ma tekinolosi faʻafomaʻi.
O le faʻataʻitaʻiga o loʻo tuʻufaʻatasia ai le tele o mea fou meafaigaluega ma tekinolosi faʻapipiʻi saʻo i totonu o le tioata, faʻaleleia lona faʻaaliga, fesoʻotaʻiga, mata-mataʻituina ma le eletise.
Saratoga, Kalefonia-fa'avae Mojo Vision ua fa'aputuina fo'i i oloa fa'akomepiuta eseese mo Mojo Lens i le lua tausaga talu ai.I totonu o lenei faʻataʻitaʻiga fou, na fausia ai e le kamupani le faʻaogaina o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le code core ma le faʻaaogaina o tagata (UX) vaega mo le taimi muamua.O le polokalame fou o le a mafai ai ona faʻaauau le atinaʻeina ma le suʻega o mataupu faʻaoga taua mo tagata faʻatau ma paaga.
O Oketopa 4th i San Francisco, Kalefonia, MetaBeat o le a faʻapotopotoina taʻitaʻi mafaufau e faia ni fautuaga ile auala e suia ai e tekinolosi Metaverse le auala tatou te fesoʻotaʻi ai ma fai pisinisi i pisinisi uma.
O le ulua'i maketi fa'amoemoe o tagata e fa'aletonu le va'ai, aua o se masini fa'amaonia fa'afoma'i e mafai ona fesoasoani i tagata tauaso e va'aia lelei mea e pei o fa'ailoga o ta'avale.
"Matou te le taʻua o se oloa," o le tala lea a Steve Sinclair, sui peresitene sinia o oloa ma maketi, i se faatalanoaga ma VentureBeat."Matou te taʻua o se faʻataʻitaʻiga.Mo i matou i le isi tausaga pe o le a, matou te ave mea na matou aʻoaʻoina mai ai, aua o lea ua matou malamalama i le auala e fausia ai se tioata faʻafesoʻotaʻi atamai ma elemene uma.O lea ua fa'alelei.atina'e polokalame, atina'e fa'ata'ita'i, su'esu'ega saogalemu, se malamalamaga moni i le auala o le a tatou tu'uina atu ai se oloa mo tagata fa'aletonu le va'aiga i le tagata fa'atau muamua fiafia.

Feso'ota'iga Samasama

Feso'ota'iga Samasama
O lenei fa'ata'ita'iga fou o le Mojo Lens o le a fa'atelevaveina le atina'eina o fa'amatalaga e le o va'aia (o se fa'aupuga na fa'atūina e le technologist Don Norman i se taimi ua leva), o se fa'atupulaga fa'akomepiuta o lo'o soso'o mai lea e maua ai fa'amatalaga ma na'o le tu'uina atu pe a mana'omia.O lenei atina'e matagofie e mafai ai e tagata fa'aoga ona maua vave fa'amatalaga fa'aonaponei e aunoa ma le fa'amalosi latou te va'ava'ai i lau po'o le le taula'i atu i o latou si'osi'omaga ma le lalolagi.
Ua faailoa mai e Mojo le uluai faaaogaina o komepiuta e le vaaia mo tagata taaalo ma talu ai nei na faasilasilaina ai se faiga faapaaga ma taʻutaʻua taʻaloga ma taʻaloga malosi e pei o Adidas Running e faʻatasi ai ma atinaʻe faʻamalosi lima lima.
Mojo o loʻo galulue faʻatasi ma paʻaga fou e suʻe ni auala tulaga ese e faʻaleleia atili ai le avanoa o tagata taʻalo i faʻamatalaga faʻafuaseʻi poʻo taimi.E mafai e le Mojo Lens ona tuʻuina atu i tagata taʻalo se tulaga faʻatauvaʻa e ala i le faʻatagaina o latou e taulaʻi atu i faʻamalositino poʻo aʻoaʻoga ma faʻateleina le faʻatinoga e aunoa ma le faʻalavelaveina o mea masani faʻaofuofu.
“O Mojo e fa'atupuina fa'atekonolosi fa'apitoa ma faiga e le'i mafai muamua.O le aumaia o tomai fou i tioata o se galuega faigata, ae o le tuʻufaʻatasia ma le manuia i totonu o se faiga laʻititi, tuʻufaʻatasia o se ausia sili lea i le atinaʻeina o oloa faʻapitoa, "o le tala lea a Mike Wymer, faʻavae ma Pule Sili o Mojo Vision, CTO, i se faʻamatalaga."Matou te fiafia e faʻasoa lo matou alualu i luma ma e le mafai ona faʻatali e amata faʻataʻitaʻi Mojo Lens i faʻaaliga moni o le olaga."
"O le toʻatele o tagata sa galulue i le tausaga talu ai ina ia faʻaogaina mea uma iinei e galue ma faʻaliliuina i se faʻaogaina eletise eletise," o le tala lea a Sinclair."Ma e tusa ai ma le ofuina o le mafanafana, ua matou faia mea uma ina ia mautinoa o nisi o matou e mafai ona amata ofuina ma le saogalemu."
Na fa'afaigaluegaina e le kamupani le tele o tagata e fa'atūina se vaega o le atina'eina o polokalame.O loʻo galulue le 'au i le fausiaina o faʻataʻitaʻiga talosaga.
Ua uma ona ou vaai i Mojo prototypes ma demos i le 2019. Ae na ou le iloa le tele o aano o manu i luga o ponaivi.Fai mai Sinclair o loʻo ia faʻaaogaina pea le lanu lanumeamata lanumeamata mo ana ata uma, ae o loʻo i ai isi vaega o loʻo fausia i itu o le tioata e maua ai mea e pei o le Initaneti.
O le a faʻavae i luga o se tioata faʻafesoʻotaʻi palasitika faʻapitoa, manava, talu ai e le talafeagai le palasitika masani mo masini komepiuta eseese o le a fausia i totonu o le masini.O lea e malo ma e le punou.O lo'o i ai masini e pei o accelerometers, gyroscopes, ma magnetometers, fa'apea fo'i ma leitio fa'apitoa mo feso'ota'iga.
"Na matou aveina uma elemene elemene matou te manatu e mafai ona alu i le oloa muamua.Ua matou tuʻufaʻatasia i latou i totonu o se faiga atoa e aofia ai le faʻaogaina o tioata faʻafesoʻotaʻi ma galuega eletise, ma ua sauni e amata suʻega, ”o le tala lea a Sinclair Say."Matou te taʻua o se tioata faʻaalia atoatoa."
"Sa i ai ni a matou faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga ma faʻaalia gafatia na fausia i totonu o lenei tioata na matou faʻaali atu ia te oe i le 2019, o nisi o malosiaga faʻaogaina ma antenna," o lana tala lea.mai le mana uaealesi (e pei o le mana ma le maneta inductive soofaatasi) i se faiga maa moni i luga o le vaa.O lea na matou iloa ai o le sooga faʻamageta e le maua ai se puna malosi mautu.
Mulimuli ane, o le oloa mulimuli o le a ufiufi ai le eletise i se auala e foliga mai e pei o se vaega o lou mata.Fai mai Sinclair, e sili atu le saʻo o masini mataʻituina ona o loʻo i luga o mata.
Aʻo faʻamalo le app, sa tatau ona ou vaʻavaʻai totoʻa i ni tioata faʻapitoa, lea na faʻaalia mai ia te aʻu le mea e te vaʻaia pe a e vaʻai i le tioata.Ou te vaʻai i se faʻaoga lanu meamata o loʻo ufiufi i luga o le lalolagi moni.Green e malosi le malosi, ae o loʻo galulue foʻi le 'au i se faʻaaliga lanu atoa mo a latou oloa lona lua.O se tioata monochrome e mafai ona faʻaalia le 14,000 ppi, ae o le faʻaaliga lanu o le a sili atu le mafiafia.
E mafai ona ou tilotilo i se vaega o le ata ma kiliki faalua i luga o se mea, faʻagaoioia se vaega o le app ma faʻafeiloaʻi i le app.
O lo'o i ai se fa'ailoga o lea ou te iloa ai le mea e fa'atatau i ai.E mafai ona ou faasee i luga o le faailoga, vaai i lona tulimanu, ma faagaioi le polokalama.I nei polokalame: E mafai ona ou vaʻai i le auala o loʻo ou tietie uila ai, pe mafai foi ona ou faitau le tusitusiga i luga o le telefoni.E le faigata le faitauina o tusitusiga.E mafai foi ona ou faaaogaina se tapasa e iloa ai po o fea le itu.
I aso nei, na faʻasalalau e le kamupani se faʻamatalaga auiliili o nei foliga i luga o lana blog.I le tulaga o le polokalama, o le a iu lava ina faia e le kamupani se pusa atinaʻe polokalama (SDK) e mafai e isi ona faʻaoga e fausia ai a latou lava talosaga.

Feso'ota'iga Samasama

Feso'ota'iga Samasama

"O lenei faʻataʻitaʻiga fou a le Mojo Lens o loʻo faʻatusalia ai se alualu i luma taua i la tatou faʻavae ma a tatou sini a le kamupani," o le tala lea a Drew Perkins, Pule Sili o Mojo Vision."I le ono tausaga talu ai sa matou maua ai se vaaiga mamao mo lenei aafiaga ma feagai ma le tele o mamanu ma luitau faʻapitoa.Ae o loʻo ia i matou le poto masani ma le mautinoa e feagai ai ma i latou, ma i le tele o tausaga na matou ausia ai faʻasologa faʻasolosolo.
Talu mai le 2019, o le Mojo Vision ua galulue faʻatasi ma le US Food and Drug Administration (FDA) e ala i lana Breakthrough Devices Program, o se polokalame ofo fua e tuʻuina atu ai masini faʻafomaʻi saogalemu ma le taimi e togafitia ai se faʻamaʻi faʻavaivaia e le mafai ona faʻavaivaia poʻo se tulaga.
I le taimi nei, ua maua e Mojo Vision tupe mai le NEA, Advantech Capital, Liberty Global Ventures, Gradient Ventures, Khosla Ventures, Shanda Group, Struck Capital, HiJoJo Partners, Dolby Family Ventures, HP Tech Ventures, Fusion Fund, Motorola Solutions, Edge Investments, Open Field Capital, Intellectus Ventures, Amazon Alexa Fund, PTC ma isi.
O le mautauave a GamesBeat pe a faʻasalalau le pisinisi taʻaloga o le: "O fea e fetaui ma pisinisi."O le a le uiga?Matou te fia taʻu atu ia te oe le taua o le tala fou ia te oe - e le gata o se fai filifiliga i le fale taʻaloga, ae faʻapea foʻi ma se tagata taʻaloga.Pe o e faitauina a matou tala, faʻalogo i a matou podcasts, poʻo le matamata i a matou vitio, GamesBeat o le a fesoasoani ia te oe ia malamalama ma fiafia e fegalegaleai ma le alamanuia.Aoao atili e uiga i le avea ma sui auai.
Auai i le Metaverse influencers i San Francisco ia Oketopa 4th e aʻoaʻo pe faʻafefea ona suia e tekinolosi Metaverse le auala tatou te fesoʻotaʻi ai ma fai pisinisi i pisinisi uma.
Na e misia le Transform 2022 conference?Su'esu'e la matou faletusi i luga ole mana'oga mo kosi fautuaina uma.
E mafai ona matou aoina kuki ma isi faʻamatalaga patino o se taunuuga o au fegalegaleaiga ma la matou upega tafaʻilagi.Mo nisi faʻamatalaga e uiga i vaega o faʻamatalaga patino matou te aoina ma faʻamoemoega matou te faʻaaogaina ai, faʻamolemole tagaʻi i la matou Faʻamatalaga Aoina.


Taimi meli: Aukuso-09-2022