O le Metaverse alamanuia o loʻo faʻamoemoe e tupu i le $ 28 piliona i le 2028, i le CAGR o le 95%

BANGALORE, Initia, Iuni 17, 2022 /PRNewswire/ — Global Metaverse Ripoti alamanuia vaevaeina i ituaiga (VR headsets, matatioata atamai, polokalama) ma talosaga (fatuina o mea, taaloga, agafesootai, konafesi, aoaoga, alamanuia): Iloiloga o Avanoa ma Faʻamatalaga Alamanuia , 2022-2028. O loʻo faʻasalalau i le lipoti o iloiloga i lalo ole vaega ole lalolagi.
Ole aofaʻi ole maketi Metaverse ole lalolagi e tatau ona tupu mai le $510 miliona i le 2022 i le $28 piliona i le 2028, i le CAGR o le 95% mai le 2022-2028.
O le faʻateleina o talosaga i taʻaloga, faʻasalalauga faʻaagafesootai, fatuina o mea, aʻoaʻoga, ma vaega faʻapisinisi e faʻamoemoe e faʻateleina le tuputupu aʻe o le maketi Metaverse.
O le taʻaloga o loʻo lipotia mai o se tasi o polokalama sili ona lauiloa metaverse.Taʻalo i le metaverse e mafai ai e tagata taʻalo ona auai i taʻaloga faʻaagafesootai, e mafai ai ona latou feiloaʻi ma uo fou ma faʻalautele a latou liʻo faʻaagafesootai.Ia i ai aseta taʻaloga feaveaʻi, e pei o avatars ma auupega, e fesoʻotaʻi ma le tagata taʻalo ma e iai le taua i totonu o le siʻosiʻomaga mataʻutia.Soʻo se mea lava e mafai i le lalolagi faʻapitoa, o lea o le atinaʻeina o mea mo le taʻaloga o se vaega taua o taʻaloga Metaverse. E mafai ona latou fatuina mea e aofia ai ma tuʻufaʻatasia i totonu o le taʻaloga. Maua se poto masani faʻateleina ma se galuega fa'atusa e tutusa lelei ma le lalolagi moni. O mea nei e fa'amoemoe e fa'aosoina ai le tuputupu a'e o le maketi Metaverse.

Fa'atau tioata fa'afeso'ota'i

Fa'atau tioata fa'afeso'ota'i
Metaverse o le a avea ma faʻasalalauga faʻasalalauga faʻasalalauga e aofia ai le faatofuina e tuʻuina atu ai i tagata faʻaoga ni mea fou. vaega o le a fesoasoani i le faʻaauauina o le faʻalauteleina o le maketi Metaverse.
E le gata i lea, o le Metaverse o le a suia faʻasalalauga vitio e ala i le faʻatagaina o le faitau afe o tagata e vaʻai ma faʻalogo i le tagata faʻasalalau i le taimi e tasi, e tusa lava po o le a le numera o lau komepiuta poʻo mea pueata o loʻo maua. fa'aoga mo fa'asalalauga vitiō ola ina ia fa'afiafia atili ai feso'ota'iga.
O faʻamanuiaga faʻapitoa o loʻo ofoina atu e Metaverse i fatuga o mea e faʻamoemoeina e faʻateleina ai le maketi Metaverse.Faʻafetai i le alualu i luma i le VR ma le AR, Metaverse e faʻamoemoe e fesoasoani i le au tusiata e faia ni mea e sili atu ona fegalegaleai ma faʻatofuina. fatuina mea e sili atu ona loloto ma fegalegaleai nai lo se isi lava taimi.I totonu o lo tatou lalolagi faʻateleina ma tufatufaina atu, o le metaverse o le a mafai ai e tagata foafoa ona faʻafesoʻotaʻi ma fegalegaleai ma se au maimoa lautele.O le a mafai e le au foafoa ona faʻaliliu saʻo a latou galuega, e aofia ai faʻaleaganuʻu faʻaleaganuʻu, faʻaaogaina gagana masani. fa'agaioiga ma meafaigaluega fa'aliliu e fa'aaogaina e le AI.
O le Metaverse o le a faʻamalosia ai tagata aʻoga e mafaufau i fafo atu o le atigipusa ona o avanoa e le gata. faʻatasi ma isi e ala i lenei faiga faʻatasi. E le gata i lea, e faʻaogaina e le Metaverse platform tekinolosi poloka poloka e faʻamaumau ai faʻamaumauga faʻale-aʻoaʻoga. pepa ma tu'uina atu fa'amatalaga e mana'omia tele.

O le vaega o taʻaloga e faʻamoemoeina o se tasi o mea sili ona taugofie, e faʻatatau i le talosaga. O le atinaʻeina o loʻo i ai nei o le pisinisi taʻaloga ua taʻitaʻia ai Taʻaloga Metaverse. Ina ia mafai ona auai i isi tupulaga taʻaloga, o loʻo faimalaga tagata taʻalo i le lalolagi moni o le Metaverse.A'o Metaverse e mafai ona fa'atotonugalemu po'o fa'asoa, o pisinisi ta'aloga o lo'o taula'i atu a latou taumafaiga i fa'asalalauga fa'apitoa ona o le fa'asoa o le ala lea o le lumana'i.

Fa'atau tioata fa'afeso'ota'i

Fa'atau tioata fa'afeso'ota'i
Faʻavae i luga o le ituaiga, VR headsets ma tioata atamai e tatau ona avea ma se tasi o vaega sili ona aoga. O loʻo faʻalauteleina le maketi aʻo faʻateleina tupe maua o taaloga vitio ma faʻateleina le aofaʻi o tagata taaalo i taaloga vitio i le lalolagi atoa. e fa'apea fo'i le mana'oga mo mea moni fa'ata'oto ma matatioata atamai.
Fa'aitulagi, o Amerika i Matu o lo'o fa'amoemoe e avea ma itulagi sili ona aoga. E mafua lea i le fa'ateleina o le fa'amamafa a le itulagi i le atina'eina o tulaga fa'alelalolagi mo a'oa'oga, fa'apea fo'i ma le fa'atuputeleina o le fa'amamafa i le tu'ufa'atasia o lalolagi numera ma lalolagi fa'aletino e ala i le Initaneti.

Ua matou fa'alauiloaina au'aunaga fa'apitoa mo a matou tagata fa'atau. Fa'amolemole tu'u se fe'au i le vaega o fa'amatalaga e a'oa'o ai a matou fuafuaga fa'asoa.
- O le aofaʻi o le maketi o le ulu o mea moni i le lalolagi atoa e faʻamoemoe e siitia mai le $ 9,457.7 miliona i le 2020 i le $ 42.1 piliona i le 2027, faʻatupulaia i le aofaʻi o le tuputupu aʻe faaletausaga (CAGR) o le 23.2% i le vaitaimi o faʻataʻitaʻiga 2021-2027.
- O le aofaʻi o maketi faʻateleina ma faʻatauvaʻa na faʻatauina i le $ 14.84 piliona i le 2020 ma e faʻamoemoe e oʻo atu i le $ 454.73 piliona i le 2030, faʻatupulaia i le aofaʻi o le tuputupu aʻe faʻaletausaga (CAGR) o le 40.7%.
- Ole aofaʻi ole maketi faʻafefiloi ole lalolagi e faʻamoemoe e oʻo ile $ 2,482.9 miliona i le 2028 mai le $ 331.4 miliona i le 2021, faʻatupulaia i le CAGR o le 28.7% i le 2022-2028.
- O le aofaʻi o maketi matatioata atamai a le lalolagi na faʻatatau i le $ 6,894.5 miliona i le 2022 ona o le faʻamaʻi COVID-19 ma o loʻo faʻamoemoeina o le a suia le tele o le $ 19.09 piliona i le 2028, faʻatupulaia i le CAGR o le 18.5% i le vaitaimi o loʻo iloiloina.
- O le aofaʻi o maketi moni faʻateleina i le lalolagi e faʻamoemoe e tupu mai le $ 25.31 piliona i le 2021 i le $ 67.87 piliona i le 2028, i le CAGR o le 15.0% i le 2022-2028.
- O le aofaʻi o maketi taʻaloga taʻaloga a le lalolagi na faʻatatauina i le $ 2,343.5 miliona i le 2022 ona o le faʻamaʻi COVID-19 ma e faʻamoemoe e tupu i se suiga tele o le $ 3,616.6 miliona i le 2028, faʻatupulaia i le CAGR o le 7.5% i le vaitaimi o loʻo iloiloina. .
- O le aofaʻi o maketi komepiuta taʻaloga a le lalolagi na faʻatatau i le $ 12.21 piliona i le 2022 ona o le faʻamaʻi COVID-19 ma e faʻamoemoe e oʻo atu i le aofaʻi o le $ 17.23 piliona i le 2028, faʻatupulaia i le CAGR o le 5.9% i le vaitaimi o loʻo iloiloina.
- O le aofaʻi o maketi taʻaloga a le lalolagi e faʻamoemoe e oʻo atu i le $ 1,169.1 miliona i le 2027, mai le $ 133.7 miliona i le 2020, i le CAGR o le 35.4% i le 2021-2027.
O lo'o tu'uina atu e Valuates ni fa'amatalaga loloto o maketi i alamanuia eseese. O lo'o fa'aauau pea le fa'afouina o le matou fa'amaumauga o lipoti e fa'afetaui ai au suiga o mana'oga au'ili'ili a le alamanuia.
E mafai e la matou 'au o tagata suʻesuʻe maketi ona fesoasoani ia te oe e filifili le lipoti sili e aofia ai lau pisinisi. Matou te malamalama i ou manaʻoga faʻapitoa mo itulagi faʻapitoa, o le mea lea matou te tuʻuina atu ai lipoti faʻapitoa. Faatasi ai ma a matou faʻasalalauga, e mafai ona e talosagaina soʻo se faʻamatalaga patino mai se lipoti e fetaui ma lau maketi au'ili'ili mana'oga.
Ina ia maua se vaaiga faifai pea o maketi, e aoina mai faʻamatalaga mai le tele o punaoa muamua ma lona lua, ma i laʻasaga taʻitasi, e faʻaaogaina le triangulation o faʻamatalaga e faʻaitiitia ai le faʻaituau ma maua ai se vaʻaiga tutusa maketi. lipoti.Fa'amolemole fa'afeso'ota'i fo'i la matou 'au fa'atau mo se lisi atoa o matou fa'amaumauga.


Taimi meli: Iuni-18-2022